Keçiören Belediyesi Kalaba Aqua Park’ı yeniden açıyor! Açılış tarihi duyuruldu Keçiören Belediyesi Kalaba Aqua Park’ı yeniden açıyor! Açılış tarihi duyuruldu Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, restorasyon sürecinde olan Kalaba Aqua Park’ın yeniden açılacağı tarihi sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.
Beypazarı Belediyesi kentte çiçeklendirme çalışmalarını sürdürüyor Beypazarı Belediyesi kentte çiçeklendirme çalışmalarını sürdürüyor Beypazarı Belediyesi, kenti güzelleştirmek adına çiçeklendirme çalışmalarına devam etti. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçenin birçok noktasını rengarenk bir hale getirdi.
Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu’na CHP Eski İl Başkan Yardımcısından ziyaret Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu’na CHP Eski İl Başkan Yardımcısından ziyaret Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’nu CHP Eski İl Başkan Yardımcısı Sinan Avni Uğur makamında ziyaret etti.
ABB aşırı sıcaklardan dolayı çalışma şartlarında değişikliğe gitti ABB aşırı sıcaklardan dolayı çalışma şartlarında değişikliğe gitti Türkiye'nin genelinde olduğu gibi başkent Ankara'da da sıcak günlük hayatta insanların çok zor anlar yaşamasına neden oluyor. Başkentin bazı ilçelerinde hava sıcaklıklarının 40 derece üstüne çıkması sonrası ABB'den örnek bir açıklama geldi.
Pursaklar Belediyesi boş arazilere yaptığı ekimlerin hasadını almaya başladı Pursaklar Belediyesi boş arazilere yaptığı ekimlerin hasadını almaya başladı Ankara'da Pursaklar Belediyesi geçtiğimiz dönemlerde önemli bir uygulamayı hayata geçirmişti. Belediye ilçe sınırlarında kalan ve tarıma müsait arazilere tohum ekilmesini sağlamıştı.
Ankara Kahramankazan'da kablo hırsızlarından dev vurgun! Ankara Kahramankazan'da kablo hırsızlarından dev vurgun! Başkent Ankara'da yaşanan bir hırsızlık pes dedirtti. 3 kişiden oluşan hırsız çetesinin yaptığı hırsızlık kameralar tarafından an be an kaydedildi.
Ankara Bizim çocuklar için tek yürek olacak! Ankara Bizim çocuklar için tek yürek olacak! Türkiye'nin A Milli Futbol Takımı ülkeye yaz aylarında farklı bir futbol heyecanı yaşatıyor. Vatandaşların ortak noktada buluşması anlamında önemli bir görev üstlenen milli maçların coşkusu Ankara'da evlere sığmıyor.
Keçiören halkı Bizim Çocuklar’ın Çekya mücadelesini dev ekranda izleyecek! Keçiören halkı Bizim Çocuklar’ın Çekya mücadelesini dev ekranda izleyecek! Keçiören Belediyesi, bu akşam oynanacak Türkiye - Çekya maçını, ilçe halkına belediye binası önünde dev ekranda izletecek.
Ankara Sincan Tatlar Atıksu Arıtma Tesisi'nde korkutan yangın! Ankara Sincan Tatlar Atıksu Arıtma Tesisi'nde korkutan yangın! Başkentte geceye damga vuran bir yangın olayı daha yaşandı. İlçe vatandaşlarının hizmetinde olan Atık su Arıtma Tesisinde kuru otlardan kaynaklı bir yangın meydana geldiği bildirildi.
Ankara Kızılcahamam'da çıkan yangında yerleşim yerleri hasar gördü Ankara Kızılcahamam'da çıkan yangında yerleşim yerleri hasar gördü Ankara'da gece saatlerinde korkulan anlar yaşadı. Günlerdir yangınlar ile mücadele eden Ankara'da bir olayın daha gerçekleştiği bildirildi.
Ankara'da 34.500 TL'ye ev sahibi olma imkanı! Sınırlı sayıda konutlar için zaman daralıyor! Ankara'da 34.500 TL'ye ev sahibi olma imkanı! Sınırlı sayıda konutlar için zaman daralıyor! Ekonomik nedenlerden dolayı ev alma hayali kuranlar kendilerine uygun bütçeli evleri araştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilçe belediyeleri vatandaşların işlerine gelecek duyurular yapıyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesinden yardım başvurularıyla ilgili önemli duyuru Ankara Büyükşehir Belediyesinden yardım başvurularıyla ilgili önemli duyuru Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesapları üzerinden ihtiyaç sahibi vatandaşların temel ihtiyaçlarına yönelik yardım başvurularıyla ilgili önemli bir duyuruda bulundu.