Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Türkiye Çekya maçını vatandaşlar ile beraber izledi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Türkiye Çekya maçını vatandaşlar ile beraber izledi Türkiye'nin Çekya karşısında aldığı galibiyet ile turnuvada yoluna devam edecek olması yurt genelinde coşku ile kutlandı. Ankara'da da binlerce vatandaş kendileri için kurulan dev ekranlarda maçları takip etti.
Türkiye Offroad Şampiyonası’nın ikinci ayağı Ankara’da yapılacak Türkiye Offroad Şampiyonası’nın ikinci ayağı Ankara’da yapılacak TOSFED tarafından yapılan Türkiye Offroad Şampiyonası’nın ikinci ayağı yarın Ankara’da yapılacak. Şampiyona 30 Haziran’a kadar sürecek.
Mamak Belediyesi çiftçilere hasat zamanında destek oldu Mamak Belediyesi çiftçilere hasat zamanında destek oldu Mamak Belediyesi, çiftçilere hasat zamanında ulaşımı kolaylaştırmak adına yol desteği sundu. Destekte belediye başkanı Veli Gündüz Şahin de kepçe kullandı.
ABB'den bağımlılıkla mücadele kapsamında bilgilendirme paneli ABB'den bağımlılıkla mücadele kapsamında bilgilendirme paneli Her yıl binlerce insanın hayatını karartan bağımlılık konusunda öğretici etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediliyor. Bu konuda Ankara'da düzenlenen panelde alanında uzman kişiler önemli bilgiler verdi.
Ankara'da kaç adet araç olduğu sorusu yanıtlandı Ankara'da kaç adet araç olduğu sorusu yanıtlandı Türkiye İstatistik kurumu çeşitli kategorilerde merak edilen istatistik verilerini paylaşmayı sürdürüyor. Kurum tarafından açıklanan son rakamda ise Ankara'da kaç aracın olduğu bilgisi paylaşıldı.
Keçiörenliler Türkiye’nin Çekya mücadelesini hep birlikte izledi Keçiörenliler Türkiye’nin Çekya mücadelesini hep birlikte izledi Ankara’nın pek çok ilçesinde belediyeler, Türkiye’nin EURO 2024’teki Avrupa Şampiyonası yolculuğunu dev ekranlarda ilçe halklarıyla buluşturururken Türkiye - Çekya maçının heyecanı Keçiören’deki Kalaba Kent Meydanı’nda yaşandı.
Ankara Sincan'da lunaparkta yangın çıktı! Ankara Sincan'da lunaparkta yangın çıktı! Başkent Ankara'da yaz aylarında vatandaşlar günün geç saatlerine kadar parklarda ve mesire alanlarında vakit geçiriyor. Dün akşam vatandaşların eğlenmek için gittiği bir lunaparkta çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı.
Bizim Çocuklar’ın Çekya mücadelesinin heyecanı Kahramankazan’da yaşandı Bizim Çocuklar’ın Çekya mücadelesinin heyecanı Kahramankazan’da yaşandı Millilerin Çekya mücadelesinin heyecanı Kahramankazan Belediyesi tarafından Kahramankazan Millet Bahçesi’nde dev ekranda yaşandı. Ankara’nın birçok ilçesinde olduğu gibi Kahramankazan halkı da milli takımın heyecanına birlikte ortak oldu.
Mamak’ta iki ayrı noktada vatandaşlar tekme tokat birbirine girdi! Mamak’ta iki ayrı noktada vatandaşlar tekme tokat birbirine girdi! Ankara’nın Mamak ilçesinde iki ayrı noktada vatandaşlar birbirine girdi. Mamak’ın çeşitli mahallelerinde vatandaşlar tekme tokat birbirine girdi.
Ankara'da araçta bayılan kadını camları kırarak kurtardılar Ankara'da araçta bayılan kadını camları kırarak kurtardılar Çankaya ilçesinde yaşanan olay film sahnelerini aratmadı. Rahatsızlanmasından dolayı kaza yapan kadın aracında mahsur kaldı.
Sincan Belediyesi Türkiye Çekya maçı heyecanına ev sahipliği yaptı Sincan Belediyesi Türkiye Çekya maçı heyecanına ev sahipliği yaptı Türkiye'nin EURO 2024'te gruptan çıkması ülke genelinde büyük bir sevinç yaşattı. Millileri son dakikaya kadar destekleyen yerlerden birisi de Ankara'nın Sincan ilçesi oldu.
Sincan OSB’deki bir fabrikada patlama meydana geldi! Sincan OSB’deki bir fabrikada patlama meydana geldi! Sincan’daki Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikada patlama meydana geldi. Patlamada çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.