Ankara Kent Konseyi Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu’nu ziyaret etti Ankara Kent Konseyi Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu’nu ziyaret etti Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ankara’daki bir kereste deposu ve ahır alevlere teslim oldu! Ankara’daki bir kereste deposu ve ahır alevlere teslim oldu! Ankara güne yine bir yangın haberiyle uyandı. Kentin Haymana ilçesindeki bir kereste deposu ve ahır alevlere teslim oldu.
Ankara Haymana'da besi çiftliğinde yangın çıktı! Ankara Haymana'da besi çiftliğinde yangın çıktı! Başkentin kırsal kesimlerinin yoğunlukta olduğu ilçelerde peş peşe yaşanan yangınlar akıllarda soru işareti oluşturmaya devam ediyor. Aynı gün içinde pek çok farklı yangının yaşadığı Haymana'da olayların adreslerinden birisi de bir çiftlik oldu.
Kahramankazan Millet Bahçesi’ne nasıl gidilir? Hangi otobüsler geçer? Kahramankazan Millet Bahçesi’ne nasıl gidilir? Hangi otobüsler geçer? Kahramankazan Belediyesi tarafından hizmete sunulan park ve bahçelerden biri olan Kahramankazan Millet Bahçesi’ne nasıl gidileceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor.
Mansur Yavaş'ın Basın Danışmanı Volkan Memduh Gültekin istifa etti Mansur Yavaş'ın Basın Danışmanı Volkan Memduh Gültekin istifa etti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın yıllardır basın danışmanlığını yapan Volkan Memduh Gültekin görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Ankara Nallıhan’da otluk alanda yangın çıktı! Ankara Nallıhan’da otluk alanda yangın çıktı! Ankara’nın Nallıhan ilçesinde yangın çıktı. Yangının sebebi ise henüz bilinmiyor.
Pursaklar Belediyesi’nin yaz spor okulları kayıtları başladı Pursaklar Belediyesi’nin yaz spor okulları kayıtları başladı Pursaklar Belediyesi’nin düzenlediği yaz spor okulları kayıtları başlıyor.
Ankara Sincan’da gürültü yaptığı iddiasıyla üst kat komşularını öldüren zanlıya 5 kez müebbet hapis talebi! Sincan'da üst kat komşularını öldüren zanlıya 5 kez müebbet hapis talebi Geçtiğimiz Kasım ayında Ankara Sincan’da gürültü yaptıkları iddiasıyla üst kat komşularını pompalı tüfekle öldüren zanlı için 5 kez müebbet hapis cezası talebi edildi.
Sincan Belediyesi ihtiyaç sahipleri için yemek yardımlarına devam ediyor Sincan Belediyesi ihtiyaç sahipleri için yemek yardımlarına devam ediyor Sincan Belediyesi tarafından aşevinde hazırlanan yemekler, ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor.
ABB sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor ABB sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor Ankara Büyükşehir Belediyesi, sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor. Dikmen’deki merkezde seansların devam ettiği duyuruldu.
Aşıklar türkü ve atışmalarıyla Mamak’ta renkli anlar yaşattı Aşıklar türkü ve atışmalarıyla Mamak’ta renkli anlar yaşattı Mamak Belediyesi, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi ile ortaklaşa şekilde Aşıklar Şöleni düzenledi. Şölende Aşıkların türkü ve atışmaları ilçe halkı tarafından beğeni kazandı.
Keçiören’deki Lavanta ve Gül Bahçesi fotoğraf tutkunlarını bekliyor Keçiören’deki Lavanta ve Gül Bahçesi fotoğraf tutkunlarını bekliyor Keçiören Belediyesi’nin hizmete sunduğu yaz aylarının gelmesi sebebiyle canlanan, çiçek açan Lavanta ve Gül Bahçesi, doğa ve fotoğraf tutkunlarını bekliyor.