LGS Türkiye Birincisi, Mamak Belediye Başkanı Şahin’i ziyaret etti LGS Türkiye Birincisi, Mamak Belediye Başkanı Şahin’i ziyaret etti Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Türkiye Birincisi Mamaklı Osman Kaan Çalışan, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'e ziyarette bulundu.
ABB BELMEK kursiyerlerinden Yıl Sonu Karma Sergisi ABB BELMEK kursiyerlerinden Yıl Sonu Karma Sergisi Ankara Büyükşehir Belediyesi Beceri ve Meslek Edindirme Kurslarında (BELMEK) eğitim alan kursiyerler, Yıl Sonu Karma Sergisi'nde eserlerini sanatseverler ile buluşturdu.
Ankara Nallıhan'da lavanta bahçesinde hasat şenliği yapıldı Ankara Nallıhan'da lavanta bahçesinde hasat şenliği yapıldı Ankara Nallıhan'da lavanta bahçesinde hasat şenliği gerçekleştirildi. Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, lavanta üretiminin yoğun ilgi gördüğünü söyledi.
Ankara Güdül'de ayakta kürek çekme yarışı yapıldı Ankara Güdül'de ayakta kürek çekme yarışı yapıldı Ankara Güdül'de kürek sörfü olarak da bilinen ayakta kürek çekme yarışı yapıldı. Sorgun Göleti Tabiat Parkı'nda gerçekleştirilen etkinliğe yoğun katılım oldu.
Sincan'da yangın! Vatandaşlar işte böyle müdahalede bulundu! Sincan'da yangın! Vatandaşlar işte böyle müdahalede bulundu! Ankara Sincan'da bulunan bir mağazada yangın çıktı. Çevredeki vatandaşlar ise pet şişeyle yangına müdahalede bulundu.
Kahramankazan'da serinlemek için göle giren kişi hayatını kaybetti Kahramankazan'da serinlemek için göle giren kişi hayatını kaybetti Ankara Kahramankazan'da serinlemek için Güvenç Göleti'ne giren kişi boğularak yaşamını yitirdi. Olayla ilgili inceleme çalışmaları başlatıldı.
Ankara Sincan’da trafik kazası meydana geldi! 1 kişi hayatını kaybetti Ankara Sincan’da trafik kazası meydana geldi! Ankara’nın Sincan ilçesinde tır kazası yaşandı. Yenikent Mahallesi’nde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.
Kamu Birliği Konfederasyonu Ankara’da geniş katılımlı memur mitingi yaptı Kamu Birliği Konfederasyonu Ankara’da geniş katılımlı memur mitingi yaptı Kamu Birliği Konfederasyonu Ankara’nın Çankaya ilçesinde “Büyük Devlet Memurları Mitingi” gerçekleştirdi.
Pursaklar Belediyesine halterde büyük gurur! Pursaklar Belediyesine halterde büyük gurur! Pursaklar Belediyesi küçük yaştaki sporcuları ile adını duyurmaya devam ediyor. Belediyenin sporcusu olarak faaliyet gösteren gençlerin aldığı madalyalara bir yenisi daha eklendiği öğrenildi.
Beypazarı Belediyesi yeni çöp toplama saatlerini vatandaşlara hatırlattı Beypazarı Belediyesi yeni çöp toplama saatlerini vatandaşlara hatırlattı Beypazarı Belediyesi çöp toplama saatleriyle ilgili yeni bir duyuruda bulundu. Belediye duyuruyu sosyal medya hesapları üzerinden yaptı.
Yenimahalle Belediyesi Köylü ve El Emeği Pazarlarının başlama tarihi duyuruldu Yenimahalle Belediyesi Köylü ve El Emeği Pazarlarının başlama tarihi duyuruldu Vatandaşları sağlıklı gıdalar ile buluşturmak ve kendi imkanları ile satış yapmak isteyenlere yardımcı olmak adına hayata geçirilen pazar bu yazda Yenimahalle halkı ile buluşacak.
Ankara Çankaya'da şiddetli rüzgar ağacı otomobillerin üzerine devirdi Ankara Çankaya'da şiddetli rüzgar ağacı otomobillerin üzerine devirdi Sıcak havalar sonrasında güne rüzgarlar ile başlayan Ankara'da istenmeyen olaylar yaşandı. Bir ağacın devrildiği anlar kameralar tarafından an be an yaşandı.