Gece yarısı 00:00'da zam uygulandı! Ankaralılar artık çok daha fazla ödeyeceksiniz Gece yarısı 00:00'da zam uygulandı! Ankaralılar artık çok daha fazla ödeyeceksiniz Maliyet artışları yeni zam haberlerini beraberinde getirirken yapılan açıklamalar da yakından takip ediliyor. Zam haberleri ardı ardına gelirken geve yarısı itibariyle milyonların kullandığı bir kalemde daha fiyat değişikliğine gidildi.
Ankara Sincan'da hastane otoparkında drift yapan sürücülere ceza kesildi Ankara Sincan'da hastane otoparkında drift yapan sürücülere ceza kesildi Başkent Ankara'da drift yapan sürücüler çevreyi rahatsız etmeye devam ediyor. Drift yapan sürücülerle ilgili olarak uygulanan cezalar açıklanmaya devam ederken son olarak bir hastanenin otoparkında drift yapan sürücülerin kimlikleri tespit edildi.
Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi'de lavanta hasadına başladı Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi'de lavanta hasadına başladı Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yaz aylarında görsel bir güzellik kazandıran lavantaların hasat işlemine başlandı. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de yapılan hasat işlemini yerinde takip etti.
Kahramankazan Belediyesi personel alımı yapacak! Servis, yemek ve sigorta imkanları bulunuyor Kahramankazan Belediyesi personel alımı yapacak! Kahramankazan Belediyesi, bay ve bayan olmak üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Detaylar belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.
Keçiören Belediyesi 50’den fazla kişiye istihdam sağladı Keçiören Belediyesi 50’den fazla kişiye istihdam sağladı Keçiören Belediyesi’nin Kariyer Ofisi, iş arayan vatandaşları ve işverenleri bir araya getirirken 50’den fazla kişiye de istihdam sağladı.
Ankara TOKİ arsa yerleri nerede, belli oldu mu? Ankara TOKİ arsa yerleri nerede, belli oldu mu? TOKİ'nin hayata geçirdiği projeler devam ederken Ankara'da 'İlk Evim İlk Arsam' projeleri kapsamında başvurular alınmıştı. Alınan başvurular sonrası TOKİ arsalarının Ankara'da nerelere yapılacağı merak edilirken araştırmalar da başladı.
Sincan Belediyesi Türk Musikisi Konservatuvarı Yetenek sınavı başvuruları başladı Sincan Belediyesi Türk Musikisi Konservatuvarı Yetenek sınavı başvuruları başladı Sincan ilçesinde geçtiğimiz yıllarda Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ortaklığında hayata geçirilen konservatuvar yeni döneme hazırlanıyor. Bu konuda eğitim almak isteyenler için belediye beklenen açıklamayı yaptı.
ABB milli takımın heyecanına son 16 turda da ortak olmayı sürdürüyor ABB milli takımın heyecanına son 16 turda da ortak olmayı sürdürüyor Ankara Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımı’nın heyecanına son 16 tur maçlarında da devam ediyor. Belediye, yarınki Türkiye-Avusturya maçını yine çeşitli meydanlardaki dev ekranlarda gösterecek.
Ankara'daki berber, kuaför ve güzellik salonları! Yapan yanacak flaş karar açıklandı Ankara'daki berber, kuaför ve güzellik salonları! Yapan yanacak flaş karar açıklandı Berber, kuaför ve güzellik salonları ile ilgili olarak alınan pek çok karar kamuoyu ile paylaşılmaya devam ederken bir son dakika gelişmesi daha gündem oldu. Açıklanan yeni karar sonrası bunu yapanlara yüklü miktarda ceza kesileceği ifade edilirken detayları derledik.
Ankara Mamak’ta korkunç kaza! Otomobil metrelerce uçtu! Ankara Mamak’ta korkunç kaza! Otomobil metrelerce uçtu! Ankara’nın Mamak ilçesinde kaza yaşandı. Edinilen bilgilere göre bir otomobilin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu metrelerce yükseklikten aşağıya uçtu.
Etimesgut Belediyesi Türkiye Avusturya maçını konser alanında yayınlayacak Etimesgut Belediyesi Türkiye Avusturya maçını konser alanında yayınlayacak Türkiye'nin EURO 2024 macerasında yeni bir süreç başlıyor. Yıllar sonra gelen gruptan çıkma başarısını Çeyrek Final başarısı ile taçlandırmak isteyen milliler Avusturya'yı yenmek istiyor.
Bunu duyan Ankaralılar hemen AVM'ye koşacak! Öyle bir indirim geldi ki evler baştan dizilecek Bunu duyan Ankaralılar hemen AVM'ye koşacak! Öyle bir indirim geldi ki evler baştan dizilecek Ekonomik sıkıntıların devam ettiği dönemde indirim haberleri de yakından takip ediliyor. İndirim açıklamaları gündemde yer alırken Ankaralıların dikkatini çekecek bir duyuru daha geldi.