Ankara'da kupon arsa arayanlara fırsat: Milli Emlak 181 bin TL'ye tapu sahibi yapıyor Ankara'da kupon arsa arayanlara fırsat: Milli Emlak 181 bin TL'ye tapu sahibi yapıyor Milli Emlak'tan satılık arsa almak isteyenlere Ekim ayı ilanları yayımlandı. Hazine arazisi almak isteyenler için düşük fiyatlarla satılacak yeni arsa ilanları açıklandı.
Sincan Belediyesi personellerine ilk yardım eğitimi verildi Sincan Belediyesi personellerine ilk yardım eğitimi verildi Sorumlu oldukları yerlerde hizmet veren çalışanlarının gerekli bilgilere sahip olması belediyeler için büyük anlam ifade ediyor. Ana hizmet odakları il ve ilçe sakinleri olan personellerin eğitim aldığı konular arasında ilk yardımda bulunuyor.
Kahramankazan Belediyesi cami ve mescitlerin temiz kalmasına destek oluyor Kahramankazan Belediyesi cami ve mescitlerin temiz kalmasına destek oluyor Cadde ve sokakların temiz kalmasının önemsendiği gibi kamusal alan ve binaların temiz kalmasına da aynı şekilde dikkat ediliyor. Bu konuda Kahramankazan Belediyesine bağlı ekiplerde temizlik ve dezenfekte konusunda çalışmalarını sürdürüyor.
Ankara'da firari olan 2 hükümlüyü JASAT yakaladı! Ankara'da firari olan 2 hükümlüyü JASAT yakaladı! Ankara'da silahlı yağma ve yasaklı madde ticareti nedeniyle haklarında yakalama kararı olan 2 firari Ankara İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri Suç Araştırma Timleri tarafından yakalandı.
Mansur Yavaş'tan Google'a Mustafa Kemal Atatürk tepkisi Mansur Yavaş'tan Google'a Mustafa Kemal Atatürk tepkisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından Google’ın Mustafa Kemal Atatürk ile alakalı uygulamasına tepki gösterildi.
Ankara İl Afet Risk Azaltma Planı çalışmalarında son durumu Vali Vasip Şahin açıkladı! Ankara İl Afet Risk Azaltma Planı çalışmalarında son durumu Vali Vasip Şahin açıkladı! Ankara Valisi Vasip Şahin bugün bir basın toplantısı düzenleyerek Ankara İl Afet Risk Azaltma Planı hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.
Keçiören Kıbrıs Barış Harekatı Parkı KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'ın katılımı ile açıldı Keçiören Kıbrıs Barış Harekatı Parkı törenle açıldı Keçiören Belediyesi geçtiğimiz gün ilçelerinde Kıbrıs Barış Harekatının 50. yıl dönümüne ithafen bir park açacağını açıklamıştı. Parkın açılışına KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'da katıldı.
Etimesgut Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi yarın törenle açılacak Etimesgut Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi yarın törenle açılacak Etimesgut Belediyesi yönetimi tarafından 7-8. sınıflara LGS, 12. sınıflara YKS kursları ve PDR desteği verecek ETİMGEM, 9 Ekim'de resmi açılış töreni ile hizmet hayatına başlayacak. Belediye tarafından yapılan paylaşımda tüm vatandaşlar bu açılışa davet edildi.
Polatlı’daki kazada tır yana yattı: 1 yaralı Polatlı’daki kazada tır yana yattı: 1 yaralı Ankara Polatlı’da meydana gelen kazada tır yan devrildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
Ankara Mamak’ta 81 yaşındaki cami görevlisi dakikalarca darp edildi Ankara Mamak’ta 81 yaşındaki cami görevlisi dakikalarca darp edildi Ankara’nın Mamak ilçesinde dün meydana gelen olayda 81 yaşında camide gönüllü görev yapan yaşlı adam bir şahıs tarafından dakikalarca darp edildi. Yaşlı adamın hastaneye kaldırıldığı ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Altındağ Belediyesinden çölyak hastalarına düzenli olarak glutensiz gıda! Altındağ Belediyesinden çölyak hastalarına glutensiz gıda! İnsanın beslenme tarzını baştan aşağı değiştiren çölyak hastalığı konusunda Altındağ Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlarına önemli bir destekte bulunuyor. Ücretsiz verilen gıda ile bu insanların gerekli gıdayı elde etmesi sağlanıyor.
Sincan Belediyesi okullardaki kantinleri denetliyor Sincan Belediyesi okullardaki kantinleri denetliyor Okullarda bulunan milyonlarca öğrencinin sağlığını korumak adına Sincan Belediyesi kantinlerde denetleme çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan denetlemelerde işletme ve satılan ürünlerin uygun olup olmadığını kontrol ediyor.