Ankara Kırıkkale Yozgat Sivas YHT tren seferleri kaldırıldı mı? O tarihten sonrasına bilet neden yok Ankara Kırıkkale Yozgat Sivas YHT tren seferleri kaldırıldı mı? O tarihten sonrasına bilet neden yok Geçtiğimiz yıl hizmete alınan ve kısa sürede çok fazla insanın kullanıp faydalandığı Ankara-Sivas hızlı tren hattı ile ilgili hareketli günler yaşanıyor. Gecikmeler yaşanan sefer ile ilgili 13 Temmuz'dan sonrasında bilet bulunamaması vatandaşlarda soru işaretine neden olmuştu.
TEGV’in Ankara’daki eğitim parkı yaz dönemi etkinliklerine başladı TEGV’in Ankara’daki eğitim parkı yaz dönemi etkinliklerine başladı Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın Ankara’daki TEGV Semahat-Dr. Nüsret Arsel Eğitim Parkı, yaz dönemine özel etkinliklerine başladı.
Keçiören Belediyesinden engelli ve yaşlı vatandaşlarına evde temizlik hizmeti Keçiören Belediyesinden engelli ve yaşlı vatandaşlarına evde temizlik hizmeti Keçiören Belediyesi, ilçede ikamet eden engelli ve yaşlı vatandaşları için evde temizlik hizmetine devam ediyor.
Türkiye Avusturya maçı için Yenimahalle Belediyesi'nden çağrı! Türkiye Avusturya maçı için Yenimahalle Belediyesi'nden çağrı! Türkiye'nin gergin ve stresli gündeminden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar EURO 2024 maçlarını beraber izlemeye devam ediyor. A Milli Futbol Takımı'da turnuvada bir adım daha ilerlemek ve ülkeye bir başarı armağan etmek istiyor.
Mamak Belediyesinin toplu sünnet şöleni için kayıtlar başlıyor Mamak Belediyesinin toplu sünnet şöleni için kayıtlar başlıyor Mamak Belediyesi geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz toplu sünnet şöleni için kayıtların 5 Temmuz’da başlayacağını açıkladı.
ABB’nin lise öğrencilerine özel yaz kampı başlıyor ABB’nin lise öğrencilerine özel yaz kampı başlıyor Ankara Büyükşehir Belediyesi, lise öğrencilerine özel bir yaz kampı başlatıyor. Yeni kampın başlangıcı ve diğer detayları belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.
Pursaklar Belediyesi geleceğin yeteneklerini seçmek için DENEYAP sınavı yaptı Pursaklar Belediyesi geleceğin yeteneklerini seçmek için DENEYAP sınavı yaptı T3 Vakfı ile yapılan iş birliği kapsamında genç nesillerden yeni yetenekleri keşfetme çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Pursaklar'da gerçekleştirilen sınavda öğrenciler marifetlerini gösterdiler.
Kahramankazan’da Türkiye-Avusturya maçı için hazırlıklar başladı Kahramankazan’da Türkiye-Avusturya maçı için hazırlıklar başladı Kahramankazan Belediyesi bu akşam oynanacak Türkiye-Avusturya maçı için hazırlıkların tamamlandığını açıkladı.
Kaymakamlar kararnamesi resmi gazetede yayınlandı! Ankara'nın yeni kaymakamları belli oldu Kaymakamlar kararnamesi resmi gazetede yayınlandı! Ankara'nın yeni kaymakamları belli oldu Resmi gazetenin son yayınlanan sayısı yakın dönemin en önemli sayılarından birisi oldu. Sağlık Bakanı ile Çevre ve Şehircilik Bakanının değiştirildiği atamalarda ülke geneline kaymakam ve vali yardımcı atamaları da yapıldı.
Yenimahalle'de bir apartmanın üçüncü katında yangın çıktı Yenimahalle'de bir apartmanın üçüncü katında yangın çıktı Ankara Yenimahalle'de bir apartmanın üçüncü katında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü.
Nallıhan'da mola! Bisikletle ülkeleri geziyorlar! Nallıhan'da mola! Bisikletle ülkeleri geziyorlar! Ukraynalı baba ve oğlu bisikletleriyle ülkeleri geziyor. Baba ve oğul bisiklet turu sırasında Ankara'nın Nallıhan ilçesinde mola verdi.
Mamak Belediye Tiyatrosu, Yarını Akıl Yapar oyunu ile seyirciyle buluştu Mamak Belediye Tiyatrosu, Yarını Akıl Yapar oyunu ile seyirciyle buluştu Mamak Belediye Tiyatrosu, Yarını Akıl Yapar adlı tiyatro oyunu ile izleyiciyle bir araya geldi. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de oyunu izleyenler arasında yer aldı.