Yenimahalle Belediyesi destek eğitim merkezleri ile binlerce öğrencinin hayatına dokundu Yenimahalle Belediyesi destek eğitim merkezleri ile binlerce öğrencinin hayatına dokundu Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yıllardır devam eden eğitim kurslarında büyük oranda başarı sağlandı. Rakamlarla ortaya konulan bu istikrar ile ilgili belediye başkanı Yaşar bir paylaşımda bulundu.
Keçiörenliler Türkiye’nin çeyrek finale yükselme heyecanına birlikte tanık oldu Keçiörenliler Türkiye’nin çeyrek finale yükselme heyecanına birlikte tanık oldu Keçiören Belediyesi bir kez daha Avrupa şampiyonası yolculuğunda milileri yalnız bırakmayarak çeyrek finale yükselmelerinde yanlarında oldu. Türkiye - Avusturya maçı yine dev ekranlarda izlendi.
Mamak Belediyesi sokak hayvanlarının korunması için faaliyetlerini sürdürüyor Mamak Belediyesi sokak hayvanlarının korunması için faaliyetlerini sürdürüyor Mamak Belediyesi bünyesinde hizmet veren Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Geçici Bakımevi sokak hayvanlarının bakımı ve korunma gibi görevlerini yürütüyor.
ABB ihtiyaç sahibi adayların KPSS ön lisans sınavı için ödenen miktarı açıkladı ABB ihtiyaç sahibi adayların KPSS ön lisans sınavı için ödenen miktarı açıkladı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrenci ve sınava girecek adaylara maddi anlamda destek verilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda maddi durumu kısıtlı olanlara çeşitli şekillerde destek olan belediye, sınav ücretlerini karşılama gibi önemli bir hizmette bulunmuştu.
Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu milli maçı vatandaşlarla beraber izledi Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu milli maçı vatandaşlarla beraber izledi Ankara'nın Etimesgut ilçesinde Belediye Başkanlığı görevini yürüten Erdal Beşikçioğlu milli heyecana kayıtsız kalmadı. Türkiye'nin Avusturya maçını Etimesgutlular ile beraber izleyen Beşikçioğlu takıma olan inancını belirtti.
ABB Bizim Çocuklar’ın heyecanına son 16 turda da ortak oldu ABB Bizim Çocuklar’ın heyecanına son 16 turda da ortak oldu Ankara Büyükşehir Belediyesi, bir kez daha milli maç coşkusunu tüm vatandaşlara yaşattı. Türkiye’nin Avusturya karşısındaki mücadelesi çeşitli alanlara kurulan dev ekranlarla tüm Ankaralılara ücretsiz şekilde izletildi.
Sincan Belediyesi millilerin çeyrek final coşkusuna Sincan Park'ta ev sahipliği yaptı Sincan Belediyesi millilerin çeyrek final coşkusuna Sincan Park'ta ev sahipliği yaptı Türkiye bir kez daha milli takım için tek yürek oldu. Çeyrek finale yükselen milli takımın başarısına destek olan yerlerden birisi Ankara'nın Sincan ilçesi oldu.
Ankara ve 44 ilde Narkoçelik-25 operasyonları yapıldı! Operasyonlarda çok sayıda yasaklı madde ele geçirildi Ankara ve 44 ilde Narkoçelik-25 operasyonları yapıldı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamalara göre yasaklı maddelere karşı Ankara dahil 45 ilde düzenlenen Narkoçelik-25 operasyonlarında şüphelilerin yakalandığı belirtildi.
Ev almak isteyenler! Ankara'nın merkezinde 255 bin TL'ye konut sahibi olma fırsatı! Ev almak isteyenler! Ankara'nın merkezinde 255 bin TL'ye konut sahibi olma fırsatı! Ankara'da yaşayan vatandaşların en çok arayışta oldukları konular arasında uygun fiyatlı ev satın alma yer alıyor. Bu konuda fiyatların yüksek olduğunu ifade eden başkentliler için önemli bir haber daha geldi.
Ankara, millilerin Çeyrek final başarısını sokaklarda kutladı Ankara, millilerin Çeyrek final başarısını sokaklarda kutladı Türkiye'nin EURO 2024 Avrupa Şampiyonasındaki başarısı milyonları sevince boğdu. Maçın son düdüğü ile birlikte sokaklara dökülen vatandaşlar geç saatlere kadar kutlamalara devam etti.
Ankara'da Japonya Öz Savunma Kuvvetleri günü kutlandı Ankara'da Japonya Öz Savunma Kuvvetleri günü kutlandı Ankara'da Japonya Öz Savunma Kuvvetleri'nin kuruluşunun yıl dönümü kutlandı.
Mamak'ta bir apartmanın çatı katında yangın çıktı Mamak'ta bir apartmanın çatı katında yangın çıktı Ankara Mamak'ta bir apartmanın çatı katında yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü.