Ankara’nın o ilçelerinde yaşayanlar gönül rahatlığıyla trafiğe çıkabilecekler! Belediye o yolları yeniledi ABB o ilçelerdeki yolları baştan aşağı yeniledi! Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentin birçok ilçesindeki yol çalışmalarında büyük oranda aşama kaydetti. Ankara’daki bazı ilçelerde o yollar belediye tarafından yenilenerek ulaşım ağları da genişletildi.
Ankaralılar Çeyrek final heyecanını sokaklarda yaşayacak! Yerler belli oldu, sandalyeleri alın gidin Ankaralılar Çeyrek final heyecanını sokaklarda yaşayacak! Yerler belli oldu, sandalyeleri alın gidin Türkiye A Milli Futbol Takımı Almanya'da düzenlenen turnuvada oyuncuları elde ettiği başarılar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Turnuvanın en genç takımlarından birisi olan Türkiye yarı finale göz kırpıyor.
Mamak Belediyesi yol yapım çalışmalarında ağı genişletti Mamak Belediyesi yol yapım çalışmalarında ağı genişletti Mamak Belediyesi, yol yapım çalışmalarında ilçenin ulaşım ağını genişleterek altyapı ve üstyapı çalışmalarına ağırlık verdi.
Beypazarı Belediyesi ilçedeki restoran işletmecileriyle bir araya geldi Beypazarı Belediyesi ilçedeki restoran işletmecileriyle bir araya geldi Beypazarı Belediyesi ilçe turizmine katkıda bulunak amacıyla çeşitli faaliyetler gerçekleştirmeye devam ediyor. Belediye bu kapsamda çeşitli işletmelerle bir araya geliyor.
2024 KPSS Lisans Sınav giriş yerleri belli oldu mu? ÖSYM sorgulama ekranı 2024 KPSS Lisans Sınav giriş yerleri belli oldu mu? ÖSYM sorgulama ekranı Milyonların merakla beklediği açıklama ÖSYM tarafından yapıldı. Adayların erkenden ulaşım hazırlıklarını yapmaları için 10 gün kala giriş belgeleri erişime açıldı.
Keçiören Belediyesi yeşil alanların üretim ve yenileme çalışmalarına devam ediyor Keçiören Belediyesi yeşil alanların üretim ve yenileme çalışmalarına devam ediyor Keçiören Belediyesi, ilçe genelindeki birçok yeşil alanın üretim ve yenileme çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor.
Pursaklar Belediyesi evcil hayvanlar parkında canlıları koruma altında tutuyor Pursaklar Belediyesi evcil hayvanlar parkında canlıları koruma altında tutuyor Ankara'nın hayvanlara yaptığı yatırımlarla ön plana çıkan ilçesi Pursaklar'da hizmetler güncellenerek sürdürülüyor. Şehre özgü ve nesli tükenme tehlikesi yaşayan hayvanları koruma altına alan belediye, bir yandan da vatandaşlara yeni ziyaret etme alanları oluşturuyor.
Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu bir fabrikanın çalışanlarıyla buluştu Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu bir fabrikanın çalışanlarıyla buluştu Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, ilçede faaliyet gösteren bir fabrikayı ziyaret ederek oradaki çalışan ve yöneticilerle bir araya geldi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar kuracakları köylü pazarlarının önemini anlattı Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar kuracakları köylü pazarlarının önemini anlattı Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde kırsal kesimde ve şehir merkezlerinde yaşayan vatandaşları aynı anda kazandıran pazarlar için geri sayım sürüyor. Başlamasına çok az bir zaman kalan pazarlar ile ilgili Fethi Yaşar önemli açıklamalarda bulunuyor.
Ankara merkezli 29 ilde Sibergöz 49 Operasyonu! 110 kişi yakalandı! Ankara merkezli 29 ilde Sibergöz 49 Operasyonu! 110 kişi yakalandı! Türkiye genelinde sıklıkla devam eden dev operasyonlar artarak devam ediyor. Farklı kategorilerde ayrılan birimler farklı şehirlerdeki emniyet ekipleri ile koordine halinde suçluları bulundukları yerde yakalıyor.
Meteoroloji duyurdu! Ankara'da gök gürültülü sağanak bekleniyor! Meteoroloji duyurdu! Ankara'da gök gürültülü sağanak bekleniyor! Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'nın kuzey ve batı çevrelerinde sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Yağışın yarın saat 20.35'te başlaması öngörülüyor.
Başkentte Karadağ Devlet Günü resepsiyonu yapıldı Başkentte Karadağ Devlet Günü resepsiyonu yapıldı Başkent Ankara'da Karadağ Devlet Günü resepsiyonu gerçekleştirildi. Resepsiyona çok sayıda davetli katılım gösterdi.