Mamak'ta milli maç heyecanı! Dev ekran kurulacak! Mamak'ta milli maç heyecanı! Dev ekran kurulacak! Mamak Belediyesi, 6 Temmuz Cumartesi günü oynanacak milli maç için dev ekran kuracak. Mamaklılar, milli maç heyecanını bir arada yaşayacak.
Ankara Çankaya'da tarihi eser operasyonu! Yüzlerce parça ele geçirildi Ankara Çankaya'da tarihi eser operasyonu! Yüzlerce parça ele geçirildi Türkiye'nin zengin bir kültürel geçmişe sahip olması önemli bir turizm kaynağı olarak biliniyor. Şehirlerinden tarihi eser fışkıran ülkemizde art niyetli girişimlere karşı mücadeleler sürüyor.
ABB 10 bin TL alan emeklilere destek ödemesi yaptı ve et desteğini yükseltti ABB emeklilere destek ödemesi yapmaya devam ediyor Sosyal belediyecilik anlayışı Türkiye genelinde bilinen Ankara Büyükşehir Belediyesi yardımlarına devam ediyor. Konu ile ilgili ihtiyaç sahiplerini yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı.
Keçiören Belediyesi huzurevinde kalan yaşlıları piknik yapmaya götürdü Keçiören Belediyesi huzurevinde kalan yaşlıları piknik yapmaya götürdü Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşlıların yüzünü güldüren programlar gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Huzurevi sakinlerini sosyal hayatın içinde tutma kapsamında belediye tarafından piknik etkinliği yapıldı.
Pursaklar Belediyesi nezaket okullarını yeni döneme hazırlıyor Pursaklar Belediyesi nezaket okullarını yeni döneme hazırlıyor Ankara'nın Pursaklar ilçesinde minik bireyleri ahlaki ve toplumsal kurallar ile tanıştıran nezaket okullarında bakım sürecinde girdildi. Belediye ekipleri okullardaki eksikleri giderme adına yoğun bir çalışma süreci yürütüyor.
Sincan Belediyesinden sivri ve karasineklerle mücadele seferberliği Sincan Belediyesinden sivri ve karasineklerle mücadele seferberliği Belediyenin sosyal medya hesaplarından bir video paylaşıldı. Paylaşılan videoda ekiplerin ilçenin farklı yerlerinde yaptığı ilaçlamalara yer verildi.
Ankara dahil 16 ilde terör örgütü operasyonu! 45 kişi yakalandı Ankara dahil 16 ilde terör örgütü operasyonu! 45 kişi yakalandı Türkiye'nin dört bir yanında terör örgütlerini etkisiz hale getirme operasyonu düzenleniyor. Operasyonlarda sonraki operasyonlara ön ayak olacak önemli bilgilere erişiliyor.
Keçiören,  Mamak, Sincan, Etimesgut! Şemsiyeleri hazırlayın, korkulan geri geliyor! Keçiören, Mamak, Sincan, Etimesgut! Şemsiyeleri hazırlayın, korkulan geri geliyor! Yaşadığı olumsuz yağışlı günler ile yılın ilk dönemine damga vuran Ankara'da vatandaş her yağmur haberine tedirginlik ile bakıyor. Yağışlardan dolayı sıkıntı yaşamak istemeyenler için ilgili birimler önceden tahminlerini paylaşıyor.
Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan çöpleri zamanında ve poşetli atma çağrısı geldi Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan çöpleri zamanında ve poşetli atma çağrısı geldi Yaz aylarının beraberinde getirdiği aşırı sıcaklar sokaklarda hijyen konusunda daha dikkatli olunmasını gerektiriyor. BU kapsamda sokaklarda çöp toplama ve ilaçlama faaliyetleri ayrı bir önem kazanıyor.
Mamak Bilim Merkezi Yaz Kursları 16 Temmuzda başlıyor Mamak Bilim Merkezi Yaz Kursları 16 Temmuzda başlıyor Mamak Bilim Merkezi, yaz kursları düzenliyor. Çocuklar ve gençler için yapılan yaz kursları, 16 Temmuz'da başlıyor.
Keçiören Belediyesi Yeni Kreş kayıtları başlıyor Keçiören Belediyesi Yeni Kreş kayıtları başlıyor Keçiören Belediyesi sosyal, kültürel ve eğitim alanındaki çalışmalarını sürdürüyor. Keçiören Belediyesi Yeni Kreş kayıtlarının başvuru tarihleri belli oldu.
OSTİM yolunu kullanacaklar dikkat! ABB'den trafiğe çıkacaklara önemli duyuru OSTİM yolunu kullanacaklar dikkat! ABB'den trafiğe çıkacaklara önemli duyuru Ankara Büyükşehir Belediyesi, trafiğe çıkacak vatandaşlar için önemli bir duyuruda bulundu. Belediyenin duyurusuna göre katlı kavşak yapım çalışmaları kapsamında OSTİM güzergahında trafik akışı değişecek.