Ankara’da arsa almak isteyenlere gün doğdu! Başkentin o ilçesinde tam 6 arsa satışa çıkacak! Ankara’da arsa almak isteyenlere gün doğdu! O ilçede 6 arsa satışa çıkıyor Ankara’nın bazı ilçelerinde arsa almak isteyenler için ihale satışları başladı. Kahramankazan Belediyesi de arsa almak isteyen Ankaralıları sevindirecek bir duyuru paylaştı.
Ankara Kent Konseyi 6’ıncı genel kurul toplantısını Yenimahalle’de yapacak Ankara Kent Konseyi 6’ıncı genel kurul toplantısını Yenimahalle’de yapacak Ankara Kent Konseyi Genel Kurulu toplantısı için 7 Temmuz’da Benim Ankara’m diyen herkesle bir araya gelmeye hazırlanıyor.
Pursaklar Belediyesi yeşil alanlardaki bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi yeşil alanlardaki bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi, park ve bahçeler için bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.
Sincan Belediyesinin kurduğu pazar yerleri nerelerde bulunur? Sincan Belediyesinin kurduğu pazar yerleri nerelerde bulunur? Sincan Belediyesinin kurduğu pazar alanları özellikle uygun fiyatlı meyve sebze almak isteyen Sincanlı vatandaşlar tarafından merak ediliyor.
Ticaret Bakanlığı açıkladı! Ankara’da berberler o gün kapalı olacak! Ankara’da berberler o gün kapalı olacak! Ticaret Bakanlığının geçtiğimiz hafta aldığı bir kararla berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olmasına karar vermişti. Karar doğrultusunda Ankara’da berber ve kuaförlerin kapalı olacağı gün açıklandı.
ASKİ vatandaşları uyarıyor: Serinlemek için canınızdan olmayın! ASKİ vatandaşları uyarıyor: Serinlemek için canınızdan olmayın! ASKİ Genel Müdürlüğü, sıcak havalardan bunalan vatandaşları, serinlemek için barajlara girmeleri yönünde ciddi uyarılarda bulundu.
Ankara Üniversitesinde kimsesiz yavrulara özel bakım yapılıyor Ankara Üniversitesinde kimsesiz yavrulara özel bakım yapılıyor Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinde annesiz kalan yaban hayvanı yavrularına özel bakım yapılıyor.
Ankara Polatlı’da buğday hasadı başladı Ankara Polatlı’da buğday hasadı başladı Ankara’nın pek çok ilçesinde yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte hasat sürecine başlanırken Polatlı’da da buğday hasadına başlanıldı.
Mamak'ta topraksız tarımda hasat heyecanı Mamak'ta topraksız tarımda hasat heyecanı Mamak Belediyesinin Ekolojik Köy’de bulunan serasında topraksız tarım ilk mahsullerini verdi.
ABB yaz boyunca mehter gösterisi düzenleyecek ABB yaz boyunca mehter gösterisi düzenleyecek Ankara Büyükşehir Belediyesi yaz sezonu boyunca belirli günler ve saatler arasında mehter gösterisi düzenleyeceğini açıkladı.
Keçiören Belediyesi'nden LGS tercih hizmeti Keçiören Belediyesi'nden LGS tercih hizmeti Keçiören Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) tercih hizmeti vererek, öğrencilere en uygun yer için tercih yapılmasını sağlıyor.
Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu bir gross marketin açılış törenine katıldı Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu bir gross marketin açılış törenine katıldı Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, ilçede yeni açılan bir gross marketin açılış törenine katıldı.