Ankara Süper Hızlı Trene kavuşuyor! Duraklar belli oldu Ankara Süper Hızlı Trene kavuşuyor! Duraklar belli oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Ankara'nın devam eden hızlı tren çalışmalarına dair açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu bir çok şehir ile Ankara'nın arasındaki etkileşimin daha da artacağı mesajını verdi.
Rakamlarla ispatlandı, Ankara'nın suyu azalıyor! Felaket senaryolarına hazırlıklı olun Rakamlarla ispatlandı, Ankara'nın suyu azalıyor! Başkentin milyonlarca vatandaşını yakından ilgilendiren en önemli meseleler arasında şehrin su durumu yer alıyor. Yoğun yağışlara rağmen istenilen seviyenin yakalanılamaması korkutucu bir gelişme olmaya devam ediyor.
Ankara dahil 13 ilde Sibergöz-50 operasyonu! 24 şüpheli yakalandı Ankara dahil 13 ilde Sibergöz-50 operasyonu! 24 şüpheli yakalandı Ankara dahil 13 ilde Sibergöz-50 operasyonları düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonlarda 24 şüpheli yakalandı.
Ankara'da ailelerin kavgasında silahlar konuştu! Çok sayıda yaralı var Ankara'da ailelerin kavgasında silahlar konuştu! Çok sayıda yaralı var Başkentte aralarında anlaşmazlık bulunan iki aile bilinmeyen bir nedenden dolayı birbirine girdi. Söz konusu olayda tarafların öfkesi tehlikeyi beraberinde getirdi.
Beypazarı Belediyesi çölyak hastalarına Taş Mektep ile destek oluyor Beypazarı Belediyesi çölyak hastalarına Taş Mektep ile destek oluyor Beypazarı Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren Tarihi Taş Mektep lokantası ile çölyak hastalarına yardımcı oluyor. Belediye lokantadaki bazı ürünleri çölyak hastaları için yeniden düzenledi.
Ankara Kızılay Metro istasyonuna otomobil düştü! Ankara Kızılay Metro istasyonuna otomobil düştü! Ankara'nın ve ülkenin en ünlü yerlerinden olan Kızılay'da bugün sıra dışı bir olay yaşandı. Sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği bi araç metro istasyonunun girişine düştü.
Etimesgut, Mamak, Sincan, Yenimahalle Keçiören yağmurlara esir olacak! Günlerce sürecek hazır olun Etimesgut, Mamak, Sincan, Yenimahalle Keçiören yağmurlara esir olacak! Günlerce sürecek hazır olun Ankara geçirdiği zor günlerin ardından her gelen yağmur haberini tedirginlik ile karşılamaya başladı. Yılın ikinci yarısının ilk haftasını bitirmek üzere olan başkent halkı gelece günlere tedirginlikle bakıyor.
Ankara Ayaş'ta yasak olduğu halde barajda yüzmeye girmenin bedeli ağır oldu Ankara Ayaş'ta yasak olduğu halde barajda yüzmeye girmenin bedeli ağır oldu Havaların aşırı sıcak olarak seyrine devam etmesi vatandaşların kendilerini serinletmek için farklı yollar aramasına neden oldu. Bu kapsamda canını düşünmeden kendilerini tehlikeli sulara bırakanlara cezalar uygulanıyor.
Halil İbrahim Yılmaz yeniden Ankara Kent Konseyi Başkanı seçildi Halil İbrahim Yılmaz yeniden Ankara Kent Konseyi Başkanı seçildi Ankara Kent Konseyi’nin 6’ncı Genel Kurul Toplantısı bugün Yenimahalle’de yapıldı. Toplantıda Halil İbrahim Yılmaz yeniden başkanlığa seçildi.
Ankara Kent Konseyi’nin 6’ıncı Genel Kurul Toplantısı başladı Ankara Kent Konseyi’nin 6’ıncı Genel Kurul Toplantısı başladı Ankara Kent Konseyi’nin 6’ıncı Genel Kurul Toplantısı, Yenimahalle’deki Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla başladı.
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan Ihlamur Vadisi’nde vatandaşlarla buluştu Keçiören Belediye Başkanı Özarslan Ihlamur Vadisi’nde vatandaşlarla buluştu Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, ilçede yer alan Ihlamur Vadisi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Mansur Yavaş ABB'nin strateji planlama toplantısında konuştu! Gelecek kuşaklara güzel bir Ankara bırakacağız Mansur Yavaş: Gelecek kuşaklara güzel bir Ankara bırakacağız Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 2025-2029 Stratejik Planlama Toplantısı yapıldı. Toplantıda Ankara’nın gelecek yıllarda da nasıl daha iyi hale getirebileceği üzerine konuşmalar yapıldı.