Keçiören’de açık havada sinema keyfi başladı! Keçiören’de açık havada sinema keyfi başladı! Keçiören Belediyesi açık havada film gösterilerine başladı. İlk film olarak Atıf Yılmaz’ın unutulmaz filmi Selvi Boylum Al Yazmalım gösterildi.
Mamaklı kursiyerlerin çocukları mezuniyet heyecanı yaşadı Mamaklı kursiyerlerin çocukları mezuniyet heyecanı yaşadı Mamak Belediyesi bünyesinde bir bilim ve sanat merkezinin kursiyer annelerinin çocukları mezuniyet heyecanı yaşadı.
Kızılcahamam'da orman yangını! Kızılcahamam'da orman yangını! Ankara Kızılcahamam'da Eğrekkaya Barajı yakınlarındaki ormanlık arazide yangın çıktı. Ekiplerin yangını kontrol altına almak için çalışmalarına devam ettiği öğrenildi.
Ankara'da rehine krizi yaşandı, gerçek sonradan anlaşıldı Ankara'da rehine krizi yaşandı, gerçek sonradan anlaşıldı Ankara'nın Çankaya ilçesinde gündüz saatlerinde yürekleri ağıza getiren bir olay yaşandı. Bir şahsın bazı kişileri alıkoyduğu iddiası üzerine olay yerine özel harekat ekipleri sevk edildi.
Keçiören'de park halindeki araçlara çarpan şoför ile vatandaşlar tartıştı Keçiören'de park halindeki araçlara çarpan şoför ile vatandaşlar tartıştı Ankara Keçiören'de bilinmeyen nedenle bir şoför park halindeki iki otomobile çarptı. Olay sonrası vatandaşlar ile şoför arasında tartışma çıktı.
Çankaya'da boşandığı eşinin iftirası sebebiyle cezaevine gönderildiğini iddia etmişti! Beraat etti! Çankaya'da boşandığı eşinin iftirası sebebiyle cezaevine gönderildiğini iddia etmişti! Beraat etti! Ankara Çankaya'da boşandığı eşinin iftirası yüzünden cezaevine gönderildiğini iddia eden kişi, serbest bırakıldı.
Ankara Yenimahalle'de 145 bin TL'ye konut alanı imarlı arsa fırsatı! Ankara Yenimahalle'de 145 bin TL'ye konut alanı imarlı arsa fırsatı! Elindeki birikimi bir yerde değerlendirmek ya da mal sahibi olmak için arayış içinde olanlar için önemli bir ilan yayınlandı. Söz konusu ilan Ankara'nın Yenimahalle ilçesi özelinde oldu.
ABB'den sahte anket açıklaması geldi! Başkan Yavaş'a oy verenleri öğrenmeye çalışanlar var ABB'den sahte anket açıklaması geldi! Başkan Yavaş'a oy verenleri öğrenmeye çalışanlar var Çeşitli kurum ve kuruluşların adlarını kullanarak insanları mağdur eden ya da onlardan bilgi almaya çalışanlara karşı uyarılar geliyor. Konu ile ilgili konuşan ABB'den önemli bir bilgilendirme geldi.
Keçiören Belediyesi personel alımı yapacak! İlkokul bitirmek yeterli! Zaman daralıyor Keçiören Belediyesi personel alımı yapacak! İlkokul bitirmek yeterli! Zaman daralıyor Ankara'da iş arayanlar için müjde niteliğinde bir gelişme yaşandı. Şehrin en kalabalık ve merkezi ilçelerinden olan Keçiören'de belediyede istihdam edilme fırsatı doğdu.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin gençlerin nikah mutluluğuna ortak oluyor Pursaklar Belediye Başkanı Çetin gençlerin nikah mutluluğuna ortak oluyor Her yıl binlerce çift hayatlarını birleştirmek için belediyelere müracat ediyor. Kalan ömürlerini bir arada geçirmek isteyen çiftler kıyılan nikahları ile birlikte yeni bir hayata başlıyor.
Yenimahalle Belediyesi çalışanlarına yangına müdahale konusunda eğitim verdi Yenimahalle Belediyesi çalışanlarına yangına müdahale konusunda eğitim verdi Günlük hayatta insanlar çoğu zaman yangın ya da kaza gibi olumsuz durumlar ile karşı karşıya kalabiliyor. Bu tarz durumlara karşı önceden hazırlıklı olmak ve gerekli eğitimleri almak kritik önem arz ediyor.
Kahramankazan Belediyespor Kulübü pehlivanlarından Başkan Çırpanoğlu'na ziyaret Kahramankazan Belediyespor Kulübü pehlivanlarından Başkan Çırpanoğlu'na ziyaret Kahramankazan Belediyespor Kulübü pehlivanları ve antrenörünü, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'na ziyarette bulundu.