Ankara Halk Ekmek çölyak hastaları için ürünlerinde değişiklikler yaptı Ankara Halk Ekmek çölyak hastaları için ürünlerinde değişiklikler yaptı Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ankara Halk Ekmek, çölyak hastası vatandaşlar için ürünlerinde değişiklikler yaptı.
Keçiören Belediyesi madde bağımlılığına dikkat çekmek için panel düzenledi Keçiören Belediyesi madde bağımlılığına dikkat çekmek için panel düzenledi Keçiören Belediyesi, madde bağımlılığı hakkında farkındalık oluşturmalı temalı bir panel düzenledi. Panelde Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’ın yanı sıra rektörler ve avukatlar da konuşmacı olarak katıldı.
Ankara Beypazarı’nda otluk alanda yangın çıktı! Ankara Beypazarı’nda otluk alanda yangın çıktı! Ankara’nın Beypazarı ilçesindeki bir otluk alanda yangın çıktı. Çıkan yangının sebebi ise henüz bilinmiyor.
Ankara'da tüfekli tekel baskını an be an görüntülendi Ankara'da tüfekli tekel baskını an be an görüntülendi Başkentte yaşanan olayda elinde silah olan bir şahıs çok rahat tavırlarla girdiği tekelin işletmecisini tehdit etti. Hırsızlık yapan ve olay yerinden ayrılan şahsın kaçışı ise çok uzun sürmedi.
Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan Matematik Müzesine davet Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan Matematik Müzesine davet Ankara'nın Sincan ilçesine giden vatandaşlar Matematiğin geçmişine doğru bir yolculuğa çıkıyor. Özellikle küçük yaş grupların matematiğe karşı ön yargısını kıran Matematik Müzesi farklı bir bakış açısı kazandırıyor.
Ankara Valiliği uyarmıştı! Beklenen sağanak yağış başladı Ankara Valiliği uyarmıştı! Beklenen sağanak yağış başladı Ankara Valiliği, Başkentte yağış beklendiğini paylaşmıştı. Ankara'da şiddetli yağış etkili oluyor. Yağışın akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.
Ankara Valiliği şehir için gök gürültülü sağanak uyarısı yaptı! Ankara Valiliği şehir için gök gürültülü sağanak uyarısı yaptı! Başkent'te günlerdir tahmin verileri paylaşılan yağmurlar başladı. İlerleyen saatlerde durumun daha kötüleşme ihtimaline karşı valilikten açıklama geldi.
ABB Başkanı Yavaş ve Melih Gökçek nikah şahitliği yaptı ABB Başkanı Yavaş ve Melih Gökçek nikah şahitliği yaptı Ankara'nın iki eski Başkanının yan yana gelmesi günün en çok dikkat çeken konularından birisi olmayı başardı. İki ismin aynı çatı altında olma nedeni ise tahmin edilenden çok farklı oldu.
Ankara Yenimahalle'de 15 köpek katledilmiş halde bulundu Ankara Yenimahalle'de 15 köpek katledilmiş halde bulundu Son dönemde Türkiye'nin farklı yerlerinde yaşanan köpek cinayetlerine yenisi eklendi. Yenimahalle ilçesinde yaşanan ve ülke gündemine oturan olay sonrası belediyeden açıklama geldi.
Pursaklar Belediyesi yeni yerleşim yerleri için yol yapım çalışmalarını sürdürüyor Pursaklar Belediyesi yeni yerleşim yerleri için yol yapım çalışmalarını sürdürüyor Ankara yıllar geçtikçe kalabalıklaşmaya devam ediyor. Şehrin göç alması ve içinde bulunan nüfusun çoğalması yeni imar çalışmalarını beraberinde getirdi.
ABB'den okul öncesi çocuklara afet farkındalık eğitimi ABB'den okul öncesi çocuklara afet farkındalık eğitimi Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), okul öncesi çocuklara afet farkındalık eğitimi verdi.
Mamak Belediyesi hayvan işletmecileri ile istişare toplantısı yaptı Mamak Belediyesi hayvan işletmecileri ile istişare toplantısı yaptı Mamak Belediyesi, hayvancılık faaliyetlerinin desteklenmesi adına çalışmalarını sürdürüyor.