Ankara ve çevresi için Meteoroloji'den uyarı! Kuvvetli yağış bekleniyor! Ankara ve çevresi için Meteoroloji'den uyarı! Kuvvetli yağış bekleniyor! Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara ve çevresindeki illeri uyararak, yarın kuvvetli sağanak yağış beklendiğini duyurdu.
Beypazarı Belediyesi'nin yaz futbol kursları devam ediyor Beypazarı Belediyesi'nin yaz futbol kursları devam ediyor Beypazarı Belediyesi'nin düzenlediği yaz futbol kursları, Bulgurdede Halı Sahasında devam ediyor.
Area Cumhurbaşkanlığı anket sonuçları açıklandı Area Cumhurbaşkanlığı anket sonuçları açıklandı Seçim döneminin geride kalması ve bir sonraki seçime daha bir kaç yılın olmasına rağmen gündemin konusu değişmiyor. Çeşitli yöntemlerle nabzı ölçülen halkta seçim konularına dair düşüncelerini belirtiyor.
Sincan Belediyesi çocukların dolu dolu bir yaz dönemi geçirmesini sağlıyor Sincan Belediyesi çocukların dolu dolu bir yaz dönemi geçirmesini sağlıyor Okulların kapanması ile birlikte büyük bir boş zamana sahip olan çocuklar için belediyeler etkinliklerini peş peşe sıralıyor. Sincan ilçesinde de çocukların unutulmaz bir tatil dönemi geçirmesi adına çeşitli programlar düzenleniyor.
Keçiören Belediyesi bağımlılıkla mücadele paneli düzenledi Keçiören Belediyesi bağımlılıkla mücadele paneli düzenledi Keçiören Belediyesi, 'Güçlü Birey Güçlü Toplum, Bağımlılıkla Mücadelede Birlikte' konulu panel gerçekleştirildi.
Çankaya'da sahte silahla tekel bayisini basan saldırgan tutuklandı Çankaya'da sahte silahla tekel bayisini basan saldırgan tutuklandı Ankara'nın Çankaya ilçesinde sahte tüfekle tekel bayisini basan saldırgan tutuklandı.
Yenimahalle Belediyesi teknoloji bağımlığına karşı savaş açtı! Yenimahalle Belediyesi teknoloji bağımlığına karşı savaş açtı! Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde vatandaşları sosyal anlamda geliştiren ve eğiten programlar düzenlenmeye devam ediliyor. Bu kapsamda belediye yönetimi tarafından bir eğitim daha verildi.
Ankara'da hemşireden duyarlı davranış! Yaralıya ilk müdahaleyi yoldan geçen hemşire yaptı Ankara'da hemşireden duyarlı davranış! Yaralıya ilk müdahaleyi yoldan geçen hemşire yaptı Ankara Elmadağ'da bir kadın, cadde üzerinde yürürken fenalaşarak yere düştü. Düşmenin etkisiyle yaralanan kadına yoldan geçen bir hemşire müdahale etti.
Ankara Halkı Esenboğa Havalimanına metro istiyor! Ankara Halkı Esenboğa Havalimanına metro istiyor! Türkiye'nin başkenti olan Ankara'da havalimanına metro ile ulaşım sağlanamaması büyük bir eksiklik olarak görülüyor. Vatandaşlar bu sorunun ilerleyen dönemlerde daha da büyüyeceğini düşünüyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Tayvan Büyükelçiliği toplantı gerçekleştirdi Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Tayvan Büyükelçiliği toplantı gerçekleştirdi Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Tayvan Büyükelçiliği bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.
Etimesgut Belediyesi 15 Temmuz etkinliklerini iptal etti Etimesgut Belediyesi 15 Temmuz etkinliklerini iptal etti Bir kaç gün sonrasında 8. yıl dönümü yaşanacak olan 15 Temmuz darbe girişimine dair Etimesgut'ta dikkat çeken bir karar aldı. Belediyenin yeni yönetimi bugüne özel olarak herhangi bir tören düzenlenmeyeceğini duyurdu.
Ankara Akyurt'ta kaza! 2 kişi yaralandı Ankara Akyurt'ta kaza! 2 kişi yaralandı Ankara Akyurt'ta bir sürücünün önündeki araca çarpmamak için manevra yapmasıyla otomobil takla attı. Yaşanan kazada 2 kişi yaralandı.