Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Alevi vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya geldi Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Alevi vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya geldi Alevi inancında önemli bir yer edinen Muharrem ayı orucu kapsamında Ankara'nın Pursaklar ilçesinde bir organizasyon düzenlendi. Düzenlenen yemeğe başkan Ertuğrul Çetin'de katılım sağladı.
Çocuklarınız Bu Yaz Okulunda Çok Şey Kazanacak! Hemen İnceleyin Çocuklarınız Bu Yaz Okulunda Çok Şey Kazanacak! Hemen İnceleyin Eğitim öğretim döneminin geçtiğimiz haftalarda sonra ermesinin ardından aileler çocuklar için araştırma yapmaya girdi. Evlatlarının önlerindeki zamanı faydalı aktiviteler yaparak değerlendirmesini isteyen ebeveynler için Metod Koleji en uygun seçenek olarak adından söz ettiriyor.
Mamak Belediyesi'nden kadınlara özel etkinlik! Hem dikiş diktiler hem yarıştılar Mamak Belediyesi'nden kadınlara özel etkinlik! Hem dikiş diktiler hem yarıştılar Mamak Belediyesi, kadınlar için bir yaz etkinliği düzenledi. Etkinlikte kadınlar hem dikiş diktiler hem yarıştılar, en güzel ve en hızlı dikiş diken kişi ise ödüllendirildi.
Yenimahalle Belediyesi ilçeye bir Kreş ve Gündüz Bakımevi kazandırıyor! Ön kayıtlar başladı Yenimahalle Belediyesi ilçeye bir Kreş ve Gündüz Bakımevi kazandırıyor! Ön kayıtlar başladı Küçük yaşta çocuğu bulunan aileler için evlatlarının hayatlarının ilk yıllarında alacakları eğitim büyük anlam taşıyor. Bu konuda anne babalar çocuklarının faydalı ortamlarda arkadaşlık kurması ve eğitim alması için kreş ve gündüz bakım evlerine yöneliyor.
Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu gençlere forma dağıttı Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu gençlere forma dağıttı Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, gençlerle bir araya gelerek forma dağıtımı gerçekleştirdi.
Mamak Belediyesi YKS tercih dönemi ile ilgili seminer gerçekleştirdi Mamak Belediyesi YKS tercih dönemi ile ilgili seminer gerçekleştirdi Mamak Belediyesi, 'YKS Tercih döneminde öğrencileri neler bekliyor?' konulu seminer gerçekleştirdi.
ABB gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı! ABB gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı! Ankara'nın yağmur uyarıları kesilmiyor. Rutin olmaya başlayan uyarılarda yağmurun beraberinde getirebileceği olumsuzluklara karşı teyakkuzda olunması çağrısı yapılıyor.
Yenimahalle-Şentepe teleferik hattıyla ilgili flaş karar! Yenimahalle-Şentepe teleferik hattıyla ilgili flaş karar! Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayının üçüncü oturumu için bir araya geldi. Oturumda Yenimahalle-Şentepe’deki teleferik hattıyla ilgili önemli bir karar alındı.
Mamak Belediyesi taksicilerin sorunlarını çözmeye çalışıyor Mamak Belediyesi taksicilerin sorunlarını çözmeye çalışıyor Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, bir taksi durağını ziyaret ederek taksicilerin sorunlarına çözüm bulmaya çalıştı.
Ankara Etimesgut’taki bir evin balkonunda yangın çıktı! Ankara Etimesgut’taki bir evin balkonunda yangın çıktı! Ankara’nın Etimesgut ilçesindeki bir evin balkonunda yangın çıktı. Yangının çıkış sebebi ise henüz bilinmiyor.
ODTÜ Araştırma Parkı açıldı! Açılış töreninde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz da yer aldı ODTÜ Araştırma Parkı açıldı Ankara kadar dünyanın da prestijli üniversitelerinden biri olan ODTÜ’de Araştırma Parkı açıldı. Açılış törenine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da katıldı.
Kahramankazan Belediyesinden gençlere iş fırsatı! Kahramankazan Belediyesinden gençlere iş fırsatı! Kahramankazan Belediyesi, sosyal medya hesapları üzerinden yeni bir personel alımı yapacağını duyurdu. Duyuru bu kez gençlere yönelik yapıldı.