Ankara'da kaza yapan tır alev alıp yanmaya başladı! Ankara'da kaza yapan tır alev alıp yanmaya başladı! Ankara Çevre Yolu’nda İncek mevkiinde bir tır seyir halindeyken kaza yapıp alev aldı. Çıkan yangın itfaiye tarafından söndürülürken yolda trafik kontrollü olarak verilebildi.
Ankara'da kopan tır dorsesi 3 araca çarptı! Ankara'da kopan tır dorsesi 3 araca çarptı! Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde meydana gelen trafik kazasında facianın eşiğinden dönüldü.
Haluk Levent'ten Gölbaşı Belediyesi'ne sürpriz ziyaret! Haluk Levent'ten Gölbaşı Belediyesi'ne sürpriz ziyaret! Türkiye’nin ünlü sanatçılarından olan Haluk Levent bugün Gölbaşı Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Yakup Odabaşı ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Ankara Keçiören’de kontrolden çıkan motosiklet yayalara çarptı Ankara Keçiören’de kontrolden çıkan motosiklet yayalara çarptı Ankara'nın Keçiören ilçesinde kontrolden çıkan motosiklet yayalara çarptı. Meydana gelen kazada 2’si ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.
Pursaklar Belediyesi iş arayan ve işverenleri bir kez daha bir araya getirdi Pursaklar Belediyesi iş arayan ve işverenleri bir kez daha bir araya getirdi Ankara'nın Pursaklar ilçesinde istihdama katkı çalışmaları devam ediyor. Pursaklar Belediyesi işsiz bireyler ile işletme temsilcilerini bir kez daha belediye binasında buluşturdu.
Ankara’da Discord üzerinden çocukları tehdit eden şahıs tutuklandı Ankara’da Discord üzerinden çocukları tehdit eden şahıs tutuklandı Ankara’da son dönemlerde gündem olan Discord sosyal medya uygulaması üzerinden çocukları tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
EGO’da görev değişimi: Yeni EGO Genel Müdürü Adem Yılgın kimdir? EGO’da görev değişimi: Yeni EGO Genel Müdürü Adem Yılgın kimdir? EGO'da dikkat çeken bir görev değişimi meydana geldi. EGO Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde yer alan değişikliğe göre EGO Genel Müdürlüğü'ne Adem Yılgın getirildi.
Etimesgut Belediyesi ETİMGEM düzenlenen törenle açıldı Etimesgut Belediyesi ETİMGEM düzenlenen törenle açıldı Etimesgut ilçesinde LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan gençlere destek olması adına bir eğitim yuvası açılacağı duyurulmuştu. Eski Etisem'in olduğu yeri Gençlik Eğitim Merkezine çeviren belediye bugün binanın açılışını gerçekleştirdi.
Ankara merkezli 2 ilde silah ticareti operasyonu: 6 tutuklama Ankara merkezli 2 ilde silah ticareti operasyonu: 6 tutuklama Ankara merkezli 2 ilde düzenlenen silah ticareti operasyonunda 9 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan 9 şüpheliden 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Gölbaşı Belediyesi spor kursları yeni dönem kayıtları başlıyor Gölbaşı Belediyesi spor kursları yeni dönem kayıtları başlıyor Gölbaşı ilçesinde boş zamanını sağlıklı yaşam için spor yaparak geçirmek isteyenler için Belediye tarafından kurslar veriliyor. Zumba, Pilates, Yüzme ve Spinning branşlarında verilecek kurslar ile ilgili gölbaşı Belediyesi bir paylaşımda bulundu.
10 Ekim Annelerin Çığlığı Anıtı Ankara'da düzenlenen törenle açıldı 10 Ekim Annelerin Çığlığı Anıtı Ankara'da düzenlenen törenle açıldı Başkent Ankara'da bundan 9 yıl önce kanlı bir terör saldırısı gerçekleştirilmişti. 2 Terör örgütü mensubunun canlı bomba olduğu saldırıda 109 kişi hayatını kaybetmişti. Ankara Garının tam önünde yaşanan bu olayın anısına bugün bir anıt açılışı gerçekleştirilmişti.
Ankara Beypazarı'ndaki denetimlerde 34 düzensiz göçmen yakaladı Ankara Beypazarı'ndaki denetimlerde 34 düzensiz göçmen yakaladı Ankara'nın Beypazarı ilçesinde denetim yapan ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri farklı mahallede yaşadıkları tespit edilen 34 düzensiz göçmeni yakalayıp, Göçmenler İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderdi.