Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan 15 Temmuz demokrasi nöbetine davet Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan 15 Temmuz demokrasi nöbetine davet Bundan 8 yıl önce 15 Temmuz'da ülke yönetimini ele geçirmek isteyenlere halk ve emniyet güçleri tarafından müsaade edilmemişti. Ardında büyük bir fedakarlık öyküsü bırakan 15 Temmuz ile ilgili anma programları için duyurular yapılıyor.
Yenimahalle Belediyesi hijyen kurallarına uymayan işletmelere göz açtırmıyor Yenimahalle Belediyesi hijyen kurallarına uymayan işletmelere göz açtırmıyor Belediyelere bağlı olarak gün içinde çalışmalarını sürdüren Zabıta ekipleri toplum sağlığını ön planda tutuyor. Ekiplerin iş yerlerinde yaptığı denetimlerde ise şaşırtıcı sonuçlar ortaya çıkıyor.
Ankara Hızlı Tren bilet fiyatlarına zam geldi! Ankara Hızlı Tren bilet fiyatlarına zam geldi! Günlük hayatta insanların sıkça kullandığı ve farklı rotaların eklenmesi ile daha fazla ilgi çeken yüksek hızlı tren ile ilgili vatandaşın hoşuna gitmeyecek bir gelişme yaşandı. Fiyatların yüzde 25 oranında zamlandığı öğrenildi.
Ankara'da son yağmur beklentisi! Eski güneşli günler geri geliyor Ankara'da son yağmur beklentisi! Eski güneşli günler geri geliyor Son dönemde defalarca yağmur uyarısı yapılan ve yağışların büyük bir kısmında sıkıntılar meydana gelen Ankara'da yağışlı günler bugün sona eriyor. Başkentte bugünden sonra uzun bir süre yağış beklenmiyor.
Beypazarı Belediyesi ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor Beypazarı Belediyesi ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor Beypazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede ilaçlama çalışmalarını gerçekleştiriyor.
Ankara dahil 75 ilde silah kaçakçılarına Mercek-21 operasyonu! Ankara dahil 75 ilde silah kaçakçılarına Mercek-21 operasyonu! Hiç bir yasal izin almadan silah kullanan ve silahın illegal yollarla ticaretini yapanlara göz açtırılmıyor. Bu kapsamda Türkiye'nin neredeyse tamamına yakınında bir operasyon gerçekleştirildi.
Ankara'da firari zanlı denetlemede yakalandı! Ankara'da firari zanlı denetlemede yakalandı! Gün içinde emniyet mensuplarının gerçekleştirmiş olduğu denetleme ve kontroller önemli sonuçlar ortaya koyuyor. Yapılan çalışmalarda çok sayıda suçlu yakayı ele veriyor.
Mamak Belediyesi ilçe halkına mobilyalar üretiyor Mamak Belediyesi ilçe halkına mobilyalar üretiyor Mamak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe halkı için nitelikli mobilyalar üretiyor.
EGO duyurdu! Ankara’daki toplu taşıma araçları 15 Temmuz’da ücretsiz olacak! Ankara'daki toplu taşıma araçları o gün ücretsiz olacak! Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, 15 Temmuz için önemli bir duyuru yaptı. Duyuruda Ankaralı vatandaşları ilgilendirecek önemli bir karar alındı.
Pursaklar Belediyesi’nin kapalı pazar yerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi Pursaklar Belediyesi’nin kapalı pazar yerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi Pursaklar Belediyesi’nin Mimar Sinan Kapalı Pazar Yeri’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Pazarda uygun fiyatlı satılan sebze ve meyveler için kuyruklar oluştu.
Ankara Sincan’da çöp yangını! Ankara Sincan’da çöp yangını! Ankara’nın Sincan ilçesinde vatandaşların dikkatsizliği sonucu çöp yangını meydana geldi. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.
E-Tebligat uygulaması Mamak’ta da yapılacak E-Tebligat uygulaması Mamak’ta da yapılacak 2019’da PTT tarafından uygulanmaya başlayan E-Tebligat uygulaması artık Mamak’ta da belediyenin çalışmaları ile yapılmaya başlanacak.