Mamak’taki bir mahallenin tapu sorununun çözümünde son adımlar atılıyor Mamak’taki bir mahallenin tapu sorununun çözümünde son adımlar atılıyor Mamak Belediyesi, bir mahallenin uzun yıllardır çözülemeyen tapu sorunu için son adımları atmaya başladı.
Yenimahalle Belediyesi çocuklara trafik kurallarını eğlenirken öğretmeye devam ediyor Yenimahalle Belediyesi çocuklara trafik kurallarını eğlenirken öğretmeye devam ediyor Geleceğin sürücüleri olarak yollarda yer alacak çocuklara küçük yaştan itibaren eğitim verilmesi büyük önem taşıyan bir husus olarak kabul ediliyor. Yenimahalle ilçesinde de bu bilinçle çeşitli iş birlikleri yapılarak bilgilendirmeler yapılıyor.
Ankara'daki araç sahipleri zamanınız çok az kaldı! Ağır ceza kapıda Ankara'daki araç sahipleri zamanınız çok az kaldı! Ağır ceza kapıda Ülkemizde milyonlarca araç sahibi bulunuyor. Bu vatandaşların yasal olarak yapması gereken bazı zorunlulukların olduğu ve yapmamaları durumunda yaptırımlara uğrayacakları ifade ediliyor.
Ankara’nın Sincan ilçesinde ağaç dalı otomobilin üzerine düştü Ankara’nın Sincan ilçesinde ağaç dalı otomobilin üzerine düştü Ankara’nın Sincan ilçesinde ağaç dalı otomobilin üzerine düştü. Korkutan olayda yaralanan olmadı.
Ankara'da 3 ilçede yasaklı madde operasyonu: 11 kişi tutuklandı Ankara'da 3 ilçede yasaklı madde operasyonu: 11 kişi tutuklandı İnsanların hayatını karartan ve onları bağımlı hale getiren yasaklı maddeler ile mücadele sürüyor. Bu konuda yoğun bir mesainin harcandığı Ankara'da çok sayıda suçlu yanlarında suç unsurları ile beraber yakalanıyor.
KPSS sınavı için EGO Ücretsiz olacak mı? Ankara'da toplu taşımaya sınav ayarı KPSS sınavı için EGO Ücretsiz olacak mı? Ankara'da toplu taşımaya sınav ayarı Türkiye'de olduğu gibi Ankara'da da yarın önemli bir an yaşanacak. Memur olmak isteyenler sabah saatlerinde belirlenen okullara giderek soruları cevaplayacak.
Kahramankazan Belediyesi KPSS'ye girecek adaylara başarılar diledi Kahramankazan Belediyesi KPSS'ye girecek adaylara başarılar diledi Kahramankazan Belediyesi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda KPSS'ye girecek tüm adaylara başarılar diledi.
Ankara Çamlıdere'de şiddetli fırtına korku dolu anlar yaşattı Ankara Çamlıdere'de şiddetli fırtına korku dolu anlar yaşattı Başkentin merkeze uzak ilçelerinden Çamlıdere zor anlar yaşadı. Kentteki olumsuz havadan etkilenen ilçede şiddetli rüzgar vatandaşların günlük hayatlarına devam ederken zorlanmalarına neden oldu.
Keçiören Belediyesi Etnografya Müzesi'ne yoğun ilgi Keçiören Belediyesi Etnografya Müzesi'ne yoğun ilgi Keçiören Belediyesi Etnografya Müzesi, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.
İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım Muharrem orucu iftarında Alevi vatandaşlarla buluştu İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım Muharrem orucu iftarında Alevi vatandaşlarla buluştu İslam aleminde manevi olarak önemli bir yere sahip olan Muharrem ayı kapsamında çeşitli organizasyonlar gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Alevi vatandaşlarda bu dönemde tuttukları Muharrem Orucunu açmak için bir araya geliyor.
Pursaklar Belediyesi atık ve molozları toplayarak sokakları temiz tutuyor Pursaklar Belediyesi atık ve molozları toplayarak sokakları temiz tutuyor Ankara'nın Pursaklar ilçesinde belediye ekiplerinin temizlik çalışması sürüyor. Söz konusu çalışmalarda normal düzeyde olduğu kadar büyük ölçekli çöplerde teslim alınıyor.
Sincan'da sanayi bölgesinde yangın! Sincan'da sanayi bölgesinde yangın! Sincan'da sanayi bölgesindeki bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.