Kahramankazan’ın halter takımı Gençler Kulüpler Şampiyonası’nda üçüncü oldu Kahramankazan’ın halter takımı Gençler Kulüpler Şampiyonası’nda üçüncü oldu Kahramankazan Belediyespor Kulübü Halter Takımı, genç kulüpler alanında düzenlenen Türkiye Halter Şampiyonası’nda üçüncü olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.
Bakanlık resmen açıkladı! Ankara'daki bu iki yer 24 saat açık kalacak! Bakanlık resmen açıkladı! Ankara'daki bu iki yer 24 saat açık kalacak! Ülke genelinde resmi ve özel hizmet noktaları gün içinde belirli saat aralıklarında hizmet veriyor. Bu yerlerin mesai saatlerinde yılın belirli zamanlarında değişiklikler yaşanabiliyor.
Yenimahalle Belediyesi'nden Yakacık Mesire Alanı açıklaması Yenimahalle Belediyesi'nden Yakacık Mesire Alanı açıklaması Yenimahalle ilçesindeki vatandaşlar dahil olmak üzere bir çok yerleşim yerlerinden insanın gittiği Yakacık'taki alam ile ilgili belediye bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda alanın ziyarete kapatılacağı gün hakkında bilgiler verildi.
Ankara dahil 27 ilde Kıskaç-22 operasyonu! 74 şüpheli yakalandı Ankara dahil 27 ilde Kıskaç-22 operasyonu! 74 şüpheli yakalandı Ankara dahil 27 ilde Kıskaç-22 operasyonları düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonlarda 74 şüpheli yakalandı.
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan’dan 15 Temmuz mesajı Keçiören Belediye Başkanı Özarslan’dan 15 Temmuz mesajı Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, ilçedeki bir parkta 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü için vatandaşların karşısında özel bir mesaj paylaştı.
Mamak Belediyesi CHP İl Danışma Kurulu’nun toplantısına ev sahipliği yaptı Mamak Belediyesi CHP İl Danışma Kurulu’nun toplantısına ev sahipliği yaptı Mamak Belediyesi’nin ev sahipliğinde CHP Ankara İl Başkanlığı İl Danışma Kurulu’nun toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Mansur Yavaş, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ile birlikte Ankara’nın bazı CHP’li belediye başkanları da katılım gösterdi.
Ankara'nın o ilçesine TOKİ müjdesi geldi! Kira öder gibi 545 konut verilecek Ankara'nın o ilçesine TOKİ müjdesi geldi! Kira öder gibi 545 konut verilecek Son dönemde ev ve kira fiyatlarının yüksek oranda artması vatandaşlarda TOKİ'ye olan ilgi ve alakayı artırdı. Bu nedenle şehirlerinde TOKİ projeleri yapılacağını duyan vatandaşlar hızlı bir şekilde detayları araştırma yoluna gidiyor.
Ankara-Şereflikoçhisar arası kaç kilometre, ne kadar sürede gidilir? Ankara-Şereflikoçhisar arası kaç kilometre, ne kadar sürede gidilir? Ankara ile Şereflikoçhisar arasındaki mesafenin kaç kilometre olduğu ve bu mesafenin ne kadar sürede gidileceği merak ediliyor.
15 Temmuz Ankara otobüs metro ücretsiz mi? Toplu taşımada ücret alınacak mı? 15 Temmuz Ankara otobüs metro ücretsiz mi? Toplu taşımada ücret alınacak mı? 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü sebebiyle her yıl Ankara’daki birçok ulaşım aracı ücretsiz oluyor. Aynı uygulamanın bu sene de yapılıp yapılmayacağı merak edildi.
Sincan'da işçileri taşıyan araçlar çarpıştı! 1 ölü, 16 yaralı Sincan'da işçileri taşıyan araçlar çarpıştı! 1 ölü, 16 yaralı Sincan Temelli Yolu'nda işçileri taşıyan araçlar çarpıştı. Yaşanan kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 16 kişi yaralandı.
Kahramankazan Belediyesi 15 Temmuz için özel etkinlikler gerçekleştirdi Kahramankazan Belediyesi 15 Temmuz için özel etkinlikler gerçekleştirdi Kahramankazan Belediyesi, ilçe için büyük önem taşıyan 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü için özel bir program düzenledi.
Ankara Mamak'ta bir kişi kardeşini ve dayısını vurup kendi hayatını sonlandırmaya kalktı Ankara Mamak'ta bir kişi kardeşini ve dayısını vurup kendi hayatını sonlandırmaya kalktı Kan donduran olayın adresi Mamak'ta yer alan Ekin mahallesi oldu. Bir kişi aynı araç içinde yol aldığı akrabalarını vurdu. Şahıs en son kendisine ateş etti.