Ankara dahil 26 ilde kaçak ve sahte alkol operasyonu! Binlerce litre alkolü piyasaya süreceklerdi Ankara dahil 26 ilde kaçak ve sahte alkol operasyonu! Dönem dönem yaşanan sahte alkol ölümler insanlara bu konunun ne kadar ciddi bir durum olduğunu ortaya koymuştu. Emniyet birimlerde alkol konusunda illegal yöntemler izleyenlere operasyonlar ile cevap veriyor.
ODTÜ 2024 YKS taban ve tavan puanları, başarı sıralaması ODTÜ 2024 YKS taban ve tavan puanları, başarı sıralaması Binlerce öğrencinin üniversiteye girmek için başvurduğu Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) sonuçları bugün açıklandı. Öğrenci ve veliler üniversitelerin 2024 taban ve puanları, başarı sıralamasını araştırmaya başladı.
Ankara Sincan’da atmaca kuşları evlere girmeye başladı! Ankara Sincan’da atmaca kuşları evlere girmeye başladı! Ankara’nın Sincan ilçesinde yaşam alanları bozulan atmaca kuşları evlere girmeye başladı. Vatandaşlar ise kuşlara adeta evini açtı.
Ankara'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı Ankara'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı Başkentte Hacı Bayram Veli Camii’nde 15 Temmuz şehitleri için dualar edildi, Kur-an’ı Kerim okundu.
Yenimahalle'de silahlar konuştu! Düşmanını vuran şahsı polis operasyonla aldı Yenimahalle'de silahlar konuştu! Düşmanını vuran şahsı polis operasyonla aldı Ankara'da dün gece ilçede uykusuz saatler geçirildi. Adam öldürmeye kast eden bir suç polis ekiplerine zor anlar yaşattı.
Ankara'da 15 Temmuz'a özel Beştepe Millet Cami'nin minaresinde Türk bayrağı açıldı Ankara'da 15 Temmuz'a özel Beştepe Millet Cami'nin minaresinde Türk bayrağı açıldı 15 Temmuz Darbe Girişimi, darbe metninde yer aldığı isimle Yurtta Sulh Harekatı, 15 - 16 Temmuz 2016 tarihleri arasında bir grup asker tarafından düzenlenen askeri darbe olarak kayıtlara geçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla darbe girişiminin yıl dönümü kutlandı.
Başkent Ankara'nın simge yerleri 15 Temmuz'a özel ışıklandırıldı Başkent Ankara'nın simge yerleri 15 Temmuz'a özel ışıklandırıldı Ankara'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında tarihi ve kültürel mekanlara özel ışıklandırmalar yapıldı.
Ankara'daki Başkent Oto Sanayi Sitesi'nde yangın çıktı Ankara'daki Başkent Oto Sanayi Sitesi'nde yangın çıktı Ankara'dan bir son dakika haberi geldi. Kentteki Başkent Oto Sanayi sitesinde yangın çıktığı öğrenilirken ilk detaylar da ortaya çıktı.
Ankara Beypazarı'nda kalp krizi geçiren hasta için ambulans helikopter havalandı Ankara Beypazarı'nda kalp krizi geçiren hasta için ambulans helikopter havalandı Ambulans helikopterler acil müdahaleye ihtiyaç duyan vatandaşlar için hizmetlerini sürdürüyor. Son olarak Ankara Beypazarı'nda kalp krizi geçiren hasta için havalanan ambulans helikopter, hastaneye iniş gerçekleştirdi.
Ankara'da polis olduğunu söyleyen hırsız kıskıvrak yakalandı Ankara'da polis olduğunu söyleyen hırsız kıskıvrak yakalandı Başkent Ankara'da son günlerde gündemde olan bir hırsızlık olayına ilişkin yeni gelişmeler yaşandı. Ankara'da polis olduğunu iddia ederek evlere giren hırsızın yakalandığı öğrenildi.
Ankara’daki silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti saldırgan intihar girişiminde bulundu Ankara’daki silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti saldırgan intihar girişiminde bulundu Başkent Ankara'da yaşanan asayiş olaylarına her geçen gün bit yenisi daha ekleniyor. Kentte son olarak 2 kişinin silahlı saldırıya uğradığı öğrenilirken saldırganın da intihar girişiminde bulunduğu açıklandı.
Ankara’nın o ilçeleri 2 gün boyunca elektriğe hasret kalacak! Telefonlarınızı şimdiden şarj edin! Ankara’nın o ilçeleri 2 gün boyunca elektriğe hasret kalacak! Telefonlarınızı şimdiden şarj edin! Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı Operasyon Merkezi Müdürlüğü ve Başkent TEDAŞ’tan yapılan açıklamalar doğrultusunda Ankara’nın bazı ilçelerinde 2 gün boyunca elektrik kesintisi yaşanacağı açıklandı.