ABB Başkanı Yavaş ve Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar Cemevinde oruç açma yemeğine katıldı ABB Başkanı Yavaş ve Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar Cemevinde oruç açma yemeğine katıldı İçinde bulunan Muharrem ayı İslam dünyasında olduğu gibi Alevi inancında da büyük anlam ifade ediyor. Bu nedenle oruç tutan Alevi vatandaşlar iftar yemekleri düzenleyerek beraber oruçlarını açıyor.
Ankara dahil 27 ilde yasaklı madde operasyonu! 396 kişi yakalandı Ankara dahil 27 ilde yasaklı madde operasyonu! 396 kişi yakalandı Emniyet güçlerinin yılın her döneminde mücadele etmeyi bırakmadığı yasaklı madde imalat ve ticaretçilerine darbe üstüne darbe iniyor. Son gelen haberde binlerce kilo yasaklı madde ve hapa el konulduğu bildirildi.
Vecihi Hürkuş Ankara'daki kabri başında anıldı Vecihi Hürkuş Ankara'daki kabri başında anıldı Türk havacılık tarihinin önemli isimlerinden Vecihi Hürkuş kabri başında anıldı. Cebeci Asri Mezarlığı'ndaki anma etkinliğinde Vecihi Hürkuş için dualar edildi.
Ankara Yenimahalle'de başından silahla vurulan kişi hayatını kaybetti Ankara Yenimahalle'de başından silahla vurulan kişi hayatını kaybetti Başkent Ankara'dan çeşitli asayiş haberleri gelmeye devam ediyor. Yenimahalle ilçesinde başından silahla vurulan bir kişinin hayatını kaybettiği belirtilirken olaya dair ilk bilgiler de ortaya çıktı.
Keçiören Belediyesi Aşure Lokması Etkinliği düzenleyecek Keçiören Belediyesi Aşure Lokması Etkinliği düzenleyecek Muharrem ayı idrak edilirken belediyelerden de etkinlik açıklamaları gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede Keçiören Belediyesi de Aşure Lokması etkinliği düzenleyeceğini duyururken detaylar da belli oldu.
Ankara Emniyetinden büyük operasyon! 33 kişilik çete çökertildi Ankara Emniyetinden büyük operasyon! 33 kişilik çete çökertildi Ankara Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri başkent merkezli 9 ilde geniş çapta operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda 33 kişilik çete çökertildi.
Yenimahalle Belediyesi ücretsiz aşure ikramı yapacak Yenimahalle Belediyesi ücretsiz aşure ikramı yapacak Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde içinde bulunulan Muharrem ayı dolayısıyla anlamlı bir adım kararı geldi. Yardımlaşma ve dayanışmayı akıllara getiren Aşure günü dolayısıyla ilgili belediye yapacağı hizmeti duyurdu.
Vecihi Hürkuş 55’inci ölüm yılında Cebeci Asri Mezarlığı’nda anıldı Vecihi Hürkuş 55’inci ölüm yılında Cebeci Asri Mezarlığı’nda anıldı Türk havacılık tarihinde önemli bir yeri olan pilotlardan Vecihi Hürkuş’un 55’inci ölüm yılı Ankara’daki Cebeci Asri Mezarlığı’nda anıldı.
Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu vatandaşlara aşure dağıttı Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu vatandaşlara aşure dağıttı Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Muharrem Ayı’nın onuncu günü olarak da kabul edilen Aşure Günü'nde vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Aşure ikramı Salı Pazarı’nda gerçekleşti.
ABB Başkanı Yavaş'tan Cumhurbaşkanı adaylığı sözleri: Aday ol derlerse olurum ABB Başkanı Yavaş'tan Cumhurbaşkanı adaylığı sözleri: Aday ol derlerse olurum Türkiye'nin bir sonraki Cumhurbaşkanlığı seçimi için uzun yıllar olmasına rağmen adaylık tartışmaları sürüyor. Halk tarafından 2023 yılında da aday olması istenen Mansur Yavaş bu sefer taleplere olumlu yanıt vereceğini ifade etti.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, 15 Temmuz programına katıldı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, 15 Temmuz programına katıldı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anma törenleri gerçekleştirildi. Sincan Belediyesi de şehitlerini unutmadı.
Yenimahalle Belediyesinden büyük gurur! Halk Dansları topluluğu şampiyon oldu Yenimahalle Belediyesinden büyük gurur! Halk Dansları topluluğu şampiyon oldu Türkiye'nin zengin folklor kültürünü yansıtmak adına ülkenin dört bir yanında resmi ve özel kuruluşların bir ara getirdiği dans toplulukları bulunuyor. Bu topluluklar kendi aralarında dönem dönem çeşitli yarışmalara katılıyor.