Ankara Keçiören'de EGO devrildi! Çok sayıda yaralı var Ankara Keçiören'de EGO devrildi! Çok sayıda yaralı var Başkent Ankara'dan öğleden sona gelen kaza haberi gündem oldu. Şehrin toplu taşıma aracı olan EGO otobüsünün Keçiören'de kaza yaptığı bildirildi.
YKS açıklandı, Ankara'nın üniversiteleri tanıtım günleri düzenlemeye başladı! YKS açıklandı, Ankara'nın üniversiteleri tanıtım günleri düzenlemeye başladı! Milyonlarca adayın girdiği üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih süreci başladı. Bu kapsamda üniversiteler öğrencilere yardımcı olmak adına üniversitelerini daha da yakından tanıtmak adına harekete geçti. Bir çok öğrencinin gözü ise Ankara'da oldu.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin yüzme kursuna katılan gençleri ziyaret etti Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin yüzme kursuna katılan gençleri ziyaret etti Ülke genelinde olduğu gibi Ankara'da sıcak günlerde yüzme eğitimlerine olan ilgi arttı. Genç yaşta nasıl yüzüleceğini öğrenen gençler eğlenceli ve sosyal bir ortamda bulunma fırsatı yakalıyor.
Ankara'dan Kıbrıs'a yolculuk! 50 yıl önce gazi oldukları toprağı ziyarete gittiler Ankara'dan Kıbrıs'a yolculuk! 50 yıl önce gazi oldukları toprağı ziyarete gittiler Türkiye Muharip Gaziler Derneği tarafından belirlenen 90 Kıbrıs Gazisi Ankara'dan Kıbrıs'a savaştıkları toprakları görmek için yola çıktı.
Kuvvetli yağışlar bir kez daha Ankara’yı esir alacak! ABB vatandaşları uyardı Kuvvetli yağışlar bir kez daha Ankara’yı esir alacak! ABB vatandaşları uyardı Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesapları üzerinden bugün başkentte kuvvetli yağışların beklendiğini açıkladı.
Ankara Akyurt'ta kaza! 1 kişi yaralandı Ankara Akyurt'ta kaza! 1 kişi yaralandı Ankara Akyurt'ta bir otomobil kamyona arkadan çarptı. Yaşanan kazada otomobil sürücüsü yaralandı.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan vatandaşlara Aşure ikramında bulundu Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan vatandaşlara Aşure ikramında bulundu Türkiye'nin geneli ve İslam coğrafyası önemli bir dönemden geçiyor. Muharrem ayında olunması dolayısıyla yurt genelinde Aşure pişirilmeye başlandı.
ABB dolandırıcıların yeni yöntemini ifşa etti: "Su arıtma cihazı hediyesi" ABB dolandırıcıların yeni yöntemini ifşa etti: "Su arıtma cihazı hediyesi" Ankara Büyükşehir Belediyesinin milyonları ilgilendiren bir kurum oluşu ve pek çok işlemin buradan yürütülmesi bazı olumsuzlukları beraberinde getiriyor. Bu nedenle sık sık vatandaşları bilgilendirme paylaşımları yapılıyor.
Ankara Nallıhan’da bir üreticinin 7 yıllık Antep fıstığı fideleri beklenen sonucu verdi Ankara Nallıhan’da bir üreticinin 7 yıllık Antep fıstığı fideleri beklenen sonucu verdi Ankara’nın Nallıhan ilçesinde bir üreticinin 7 yıl önce diktiği Antep fıstığı fideleri beklenen sonucu verdi.
Keçiören Belediyesi temizlik çalışmalarını sürdürüyor Keçiören Belediyesi temizlik çalışmalarını sürdürüyor Keçiören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçeye bağlı köylerde ayrıntılı temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.
Keçiören’in sevilen çocuk oyunu Kalaba Kent Meydanı’nda sahnelendi Keçiören’in sevilen çocuk oyunu Kalaba Kent Meydanı’nda sahnelendi Keçiören Belediyesi, sevilen çocuk oyunu Mucizeler Diyarı’nı Kalaba Kent Meydanı’nda çocukların karşısına çıkardı.
Konut satış rakamlarında büyük düşüş! Ankara'nın yeri belli oldu Konut satış rakamlarında büyük düşüş! Ankara'nın yeri belli oldu Türkiye İstatistik Kurumu Haziran ayı konut satış istatistikleri verilerini vatandaşlar ile paylaştı. Bir önceki yılın aynı ayına göre istatistiklerde gerileme yaşanırken Başkent ülkenin en fazla ev satılan 2. şehri oldu.