Mansur Yavaş, olimpiyatlara gidecek sporcularla görüştü Mansur Yavaş, olimpiyatlara gidecek sporcularla görüştü Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, olimpiyatlara gidecek sporcularla buluştu.
Karsu 100 yıllık dostluk için Ankara’da konser verecek! Karsu 100 yıllık dostluk için Ankara’da konser verecek! Ünlü sanatçı Karsu, Türkiye-Hollanda dostluğu kapsamında Ankara’da konser vermeye hazırlanıyor. Büyük konser Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilecek.
Mamak, Çankaya, Gölbaşı, Bala!  ABB 39 taşınmazı ihale ile satacağını duyurdu Ankara Büyükşehir Belediyesi 39 adet taşınmazı satışa çıkaracak Ankara'da yaşayan vatandaşları yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Başkentte ev, arsa yada dükkan sahibi olmak isteyenler için ABB'nin sahibi olduğu yerler için ihale yoluyla satış yapılacağı öğrenildi.
Keçiören Belediyesi yetiştirilen sebze ve meyvelerle ihtiyaç sahiplerine destek oldu Keçiören Belediyesi yetiştirilen sebze ve meyvelerle ihtiyaç sahiplerine destek oldu Keçiören Belediyesi, çiftçiye sağladığı 200 binden fazla fide sonrası yetiştirilen sebze ve meyveler ile ihtiyaç sahiplerine destek oldu.
ABB futbol yaz kursu 2. dönem kayıtları başlıyor ABB futbol yaz kursu 2. dönem kayıtları başlıyor Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), futbol yaz kursu 2. dönem kayıtları başlıyor.
Kahramankazan Belediyesi kadınlar için özel bir etkinlik düzenleyecek Kahramankazan Belediyesi kadınlar için özel bir etkinlik düzenleyecek Kahramankazan Belediyesi, kadınlar için özel bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Kadınlar Matinesi adlı etkinlikte sürpriz konuklar da yer alacak.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Park'a akşam ziyareti yaptı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Park'a akşam ziyareti yaptı Sincan Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda hizmete alınan Sincan Park vatandaşlar tarafından çabuk benimsendi. Uzun bir çalışma süreci sonunda yapılan park Sincan halkının yaz akşamlarında uğrak noktası oldu.
ABB başkentin çeşitli noktalarında vatandaşlara aşure ikram etti ABB başkentin çeşitli noktalarında vatandaşlara aşure ikram etti Ankara Büyükşehir Belediyesi Aşure Günü sebebiyle başkentin çeşitli noktalarında vatandaşlara aşure ikramında bulundu.
Ankara'da düşen kepenk dükkan sahibine korku dolu anlar yaşattı Ankara'da düşen kepenk dükkan sahibine korku dolu anlar yaşattı Söz konusu olayın adresi Altındağ oldu. Her zaman olduğu gibi dükkanını açmak için iş yerine gelen vatandaş ölümle burun buruna geldi.
Ankara'da nitelikli dolandırıcılık ve çocuk müstehcenliğine darbe! Ankara'da nitelikli dolandırıcılık ve çocuk müstehcenliğine darbe! Gerçek dünyada olduğu kadar sanal dünyada da günümüzde yoğun bir şekilde art niyetli faaliyetler gerçekleştiriliyor. Emniyet müdürlükleri bünyelerinde kurulan bu suçlarla mücadele birimler de düzenledikleri operasyon ile suçluları yakalamayı sürdürüyor.
AKGO Başkanı Ankaralılara SMS gönderdi! Ankara'da kuaför ve güzellik merkezlerinin tatil günleri değişti Ankara'da kuaför ve güzellik merkezlerinin tatil günleri değişti Kuaför ve güzellik salonları ile ilgili olarak alınan kararlar kamuoyu ile paylaşılırken bir son dakika gelişmesi gündeme geldi. AKGO Başkanı tarafından Ankaralılara SMS gönderildi.
Çubuk Kaymakamı Adem Keleş için veda programı düzenlendi Çubuk Kaymakamı Adem Keleş için veda programı düzenlendi Çubuk Kaymakamı Adem Keleş, Eskişehir Vali yardımcılığına atandı. Yeni görevini icra etmek üzere Çubuk'tan ayrılacak olan Keleş için ilçede veda programı düzenlendi.