Ankara Valiliği şehirde aranan 721 kişinin yakalandığını duyurdu! Ankara Valiliği şehirde aranan 721 kişinin yakalandığını duyurdu! Gelişen olaylar karşısında harekete geçen ve operasyon düzenleyen ekipler rutin olarak da bazı çalışmalarda bulunuyor. Bu çalışmalar arasında denetleme noktaları oluşturup suçluları yakalamak ilk sıralarda yer alıyor.
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan Ankara radyolarının ortak yayınına konuk olacak Keçiören Belediye Başkanı Özarslan Ankara radyolarının ortak yayınına konuk olacak Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, bu akşam yapılacak Ankara radyoları ortak yayınının konuğu olacak. Duyuru Başkan Özarslan tarafından yapıldı.
ABB'nin şehre kazandırdığı park ve rekreasyon alanları yaz aylarının uğrak noktası oldu Ankara halkı park ve rekreasyon alanlarına büyük ilgi gösteriyor Ankara Büyükşehir Belediyesinin benimsemiş olduğu hizmet politikası kapsamında şehirde bir çok yeni yeşil alan kazandı. Günlük hayatın gürültü ve stresinden sıkılan Ankaralılar ise bu alanlara akın etti.
Kahramankazan Belediyesi’nin toplu iş görüşmeleri devam ediyor Kahramankazan Belediyesi’nin toplu iş görüşmeleri devam ediyor Kahramankazan Belediyesi’nin toplu iş görüşmeleri devam ediyor. Belediye 18-45 yaş arası kadın ve erkek vatandaşları istihdam edecek.
Ankara’dan Van’a hareket eden bir uçak firmasına yolculardan valiz tepkisi Ankara’dan Van’a hareket eden bir uçak firmasına yolculardan valiz tepkisi Hava yolu şirketlerinde yaşanan bazı sorunlar zaman zaman sosyal medyanın da gündeminde yer alıyor. Son olarak Ankara'dan Van'a hareket edecek olan bir hava yolu şirketine yolculardan valiz tepkisi geldi.
Ankara'daki kaçakçılık operasyonunda 4 kişi yakalandı Ankara'daki kaçakçılık operasyonunda 4 kişi yakalandı Başkent Ankara'da kaçakçılık operasyonları devam ediyor. Ankara'da devam eden operasyonlar kapsamında kamuoyu bilgilendirilmeye devam ederken 4 kişinin daha yakalandığı bilgisine ulaşıldı.
Keçiören'de köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan'ın babasından milletvekillerine tepki Keçiören'de köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan'ın babasından milletvekillerine tepki Ankara'da sahipsiz sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak ağır yaralanan Tunahan Yılmaz'ın babası Halil Yılmaz, Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne karşı çıkan milletvekillerine tepki gösterdi.
Ankara Valiliği aşırı sıcaklara karşı Ankara halkını uyardı Ankara Valiliği aşırı sıcaklara karşı Ankara halkını uyardı Günlerdir peş peşe yağmurlara karşı dikkatli olunması çağrısı yapan valilik paylaşımlara devam ederken bu sefer içeriği değiştirdi. Söz konusu paylaşımda ilerleyen günlerde Ankara'da hava sıcaklıklarının yükseleceği ifade edildi.
Sincan Belediyesi kreşlerine ön kayıtların başladığını duyurdu Sincan Belediyesi kreşlerine ön kayıtların başladığını duyurdu Çocuklarının eğitimli ve sosyal bir ortamda yetişmesini isteyen aileler uygun gördükleri kreşlere giderek çocuklarını emanet ettiriyor. Sincan'da uygulamalar ve oyunlar gibi okul öncesi eğitim verilen belediye kreşleri ile ilgili bir bilgilendirme yapıldı.
Ankara’da özellikle çocuklar burada serinliyor ama uzmanı uyardı! Büyük tehlike barındırıyor! Ankara’da özellikle çocuklar burada serinliyor ama uzmanı uyardı! Büyük tehlike barındırıyor! Ankara’da yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte bunaltıcı sıcaklar kenti etkisi altına alırken özellikle çocuklar farklı noktalarda yer alan süs havuzlarına girerek serinliyor. Ancak süs havuzlarında meydana gelebilecek ciddi tehlike için uyarı yapıldı.
ABB ihtiyaç sahibi vatandaşların KPSS Ortaöğretim sınav ücretini karşılayacak ABB ihtiyaç sahibi vatandaşların KPSS Ortaöğretim sınav ücretini karşılayacak Ankara Büyükşehir Belediyesi eğitim konusunda maddi desteklerini sürdürüyor. Bir çok defa dar gelirli bireylere parasal konularda yardımcı olan ABB bu hizmetini bir kez daha gerçekleştireceğini duyurdu.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den evde temizlik hizmeti sözleri: Hayır dualarınıza takibiz Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den evde temizlik hizmeti sözleri: Hayır dualarınıza takibiz Ankara'nın Pursaklar ilçesinde ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldüren ev temizlik hizmeti uygulaması devam ettiriliyor. Bu hizmetten yararlanan vatandaşlar ise durumdan duydukları memnuniyeti ifade ediyor.