Ankara merkezli FETÖ operasyonunda 13 kişi tutuklandı Ankara merkezli FETÖ operasyonunda 13 kişi tutuklandı FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyelerine askeri sınavlarda yapılan usulsüzlüklerin tespit ve deşifresine yönelik gerçekleştirilen operasyonlara devam ediliyor. Son olarak Ankara merkezli operasyonlarda yakalanan 20 şüpheliden 13'ünün de tutuklandığı öğrenildi.
Keçiören Belediyesi ilçe meydanında vatandaşlara aşure ve lokma dağıttı Keçiören Belediyesi ilçe meydanında vatandaşlara aşure ve lokma dağıttı Keçiören Belediyesi ile 18 Alevi derneği ilçe meydanında vatandaşlara aşure ve lokma ikram etti. Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katılım sağladı.
ABB'den Açık Hava Sinema Günleri! Her cumartesi Yeşilçam geceleri! ABB'den Açık Hava Sinema Günleri! Her cumartesi Yeşilçam geceleri! Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Açık Hava Sinema Günleri düzenleyerek vatandaşlara unutulmaz yaz akşamları yaşatıyor.
Ankara’da bir yolcu otobüsü bagaj kapağını açık unutunca olanlar oldu! O anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi Ankara’da bir yolcu otobüsü bagaj kapağını açık unutunca olanlar oldu! Ankara’da bir yolcu otobüsü bagaj kapağı açık şekilde trafikte korkutan anlar yaşattı. O anlar bir başka aracın sürücüsü tarafından kayda alındı.
Kahramankazan Belediyesi YKS tercih döneminde öğrencilere destek olacak Kahramankazan Belediyesi YKS tercih döneminde öğrencilere destek olacak Kahramankazan Belediyesi, YKS sınavı sonrası tercih yapacak öğrencilere rehberlik hizmeti veriyor. Detaylar belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden duyuruldu.
Ankara'nın ilk parkı Güvenpark yenileniyor! Ankara'nın ilk parkı Güvenpark yenileniyor! Başkent Ankara denildiğinde akla ilk gelen yerlerden biri olan Güvenpark yenileniyor.
ABB Başkanı Yavaş Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yılına özel açılan fotoğraf sergisine katıldı ABB Başkanı Yavaş Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yılına özel açılan fotoğraf sergisine katıldı Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. Yılına özel açılan fotoğraf sergisinin açılışına katılım gösterdi.
Keçiören Belediyesi Muharrem ayı sebebiyle bu akşam özel bir etkinlik düzenleyecek Keçiören Belediyesi Muharrem ayı sebebiyle bu akşam özel bir etkinlik düzenleyecek Keçiören Belediyesi, Muharrem ayı sebebiyle bu akşam aşure etkinliği düzenleyecek.
Ankara'da zincirleme trafik kazası! 2 yaralı Ankara'da zincirleme trafik kazası! 2 yaralı Ankara - Bolu kara yolunda zincirleme trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazada 2 kişi yaralandı.
Sincan Belediyesi Çimşit Yüzme Havuzu'nda mezuniyet heyecanı Sincan Belediyesi Çimşit Yüzme Havuzu'nda mezuniyet heyecanı Sincan Belediyesi Çimşit Yüzme Havuzu'nda mezuniyet yapıldı. 35 erkek öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.
Gölbaşı'nda yetişen Sevgi Çiçeği görenleri büyülüyor! Gölbaşı'nda yetişen Sevgi Çiçeği görenleri büyülüyor! Dünyada sadece Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yetişen Sevgi Çiçeği, söylenene göre bir aşk hikayesini anlatıyor.
Ankara dahil 3 ilde Kuyu-10 operasyonu! 11 şüpheli yakalandı Ankara dahil 3 ilde Kuyu-10 operasyonu! 11 şüpheli yakalandı Ankara dahil 3 ilde Kuyu-10 operasyonları düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonlarda 11 şüpheli yakalandı.