Başvurular başladı: İŞKUR üzerinden Ankara'da sınavsız 2 binden fazla kişi işe alınacak Başvurular başladı: İŞKUR üzerinden Ankara'da sınavsız 2 binden fazla kişi işe alınacak İŞKUR 10 Ekim Ankara iş ilanları ekranı güncellendi. Aşçı, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, satış danışmanı gibi pek çok meslek için alımlar başladı. İŞKUR üzerinden yayımlanan güncel personel alım ilanları ve başvuru sürecine ilişkin detaylar belli oldu.
ABB Başkanı Yavaş: Çocuk istismarı konusunda çalıştay düzenleyeceğiz ABB Başkanı Yavaş: Çocuk istismarı konusunda çalıştay düzenleyeceğiz Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından çocukların gelişimine katkı sağlaması amacıyla yapılan 7 farklı çocuk etkinlik merkezi için bir açılış töreni gerçekleştirildi. Törende bir konuşma yapan ABB Başkanı Mansur Yavaş gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Ankara’da öldürülen kadın avukatın katilinin cezası hukuka uygun bulundu Ankara’da öldürülen kadın avukatın katilinin cezası hukuka uygun bulundu 2023 yılında Ankara’nın Çankaya ilçesinde meydana gelen olayda Avukat Belen nesil Coşğun Muhammet Balcı ile kaldığı rezidansta sabah saatlerinde vurulmuş olarak bulunmuştu. Olaya ilişkin yerel mahkeme katilin müebbet cezasını hukuka uygun oldu.
Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'den öğrencilere diş sağlığı seti Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'den öğrencilere diş sağlığı seti Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki görev süresi içinde öğrenci ve okullara yönelik çeşitli zaman diliminde ziyaretler gerçekleştiriyor. Başkan Tiryaki ziyaretinde öğrencilere anlamlı hediyeler veriyor.
Ankara’daki narkotik operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı Ankara’daki narkotik operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı Ankara’nın Çankaya ilçesinde ekiplerin düzenlemiş olduğu operasyonda 5 kişinin gözaltına alındığı ve çok sayıda yasaklı maddenin ele geçirildiği öğrenildi.
ATO'dan Finansman Fırsatları ve Finansın Doğru Yönetimi paneli ATO'dan Finansman Fırsatları ve Finansın Doğru Yönetimi paneli Ankara'nın ekonomik olarak gelişmesini sağlamak adına çalışmalarına devam eden ATO düzenlediği panellerle mali bilinçlendirmeye de destek oluyor. Bu kapsamda Ankara'da Finansman Fırsatları ve Finansın Doğru Yönetimi paneli düzenleneceği açıklandı.
Keçiören’de silahlı saldırı: Mahalle bekçisi yaralandı Keçiören’de silahlı saldırı: Mahalle bekçisi yaralandı Ankara’nın Keçiören ilçesinde F.M.S isimli şahsa bir araçtan ateş açıldı. Bu sırada devriye görevi yapan 2 bekçi vatandaşın çağrısı üzerine olay yerine gitti. Araçtan açılan ateşle yaralanan mahalle bekçisi hastaneye kaldırıldı.
Gölbaşı Belediyesi Kariyer Noktası ile istihdama katkı sağlıyor Gölbaşı Belediyesi Kariyer Noktası ile istihdama katkı sağlıyor İş arayan vatandaşların bu arayışını sonlandırmak ve onlara gelir kapısı bulmak adına Gölbaşı Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Konu ile ilgili Gölbaşı Belediyesi önümüzdeki günlerde yapılacak bir alım ile ilgili duyuru yaptı.
Ankara Keçiören'de Narkogüç operasyonu: 1 gözaltı Ankara Keçiören'de Narkogüç operasyonu: 1 gözaltı Ankara’da narkotik ekiplerinin düzenlemiş olduğu operasyon kapsamında 1 kişi gözaltına alınırken, 6 adet ruhsatsız tabanca ve 5 fişek ele geçirildi.
Etimesgut Belediyesi çocuklara ücretsiz karate kursu verecek Etimesgut Belediyesi çocuklara ücretsiz karate kursu verecek Farklı yaş gruplarına yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam eden Etimesgut Belediyesi çocuklara özel bir duyuru yayınladı. Belediyeden yapılan açıklamada 6-14 yaşındaki gençlere 2 farklı yerde karate kursu verileceği ifade edildi.
Ankara Yenimahalle’de gençlik merkezi ve 4-6 yaş Kur'an kursu açıldı Ankara Yenimahalle’de gençlik merkezi ve 4-6 yaş Kur'an kursu açıldı Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde yapılan Yahyalar Hulusi Cengiz Diyanet Gençlik Merkezi ve H. İbrahim Rabia Ergenç 4-6 yaş Kur’an Kursu’nun açılışı Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın katılımı ile gerçekleşti.
Ankara Gar saldırısının üzerinden tam 9 yıl geçti Ankara Gar saldırısının üzerinden tam 9 yıl geçti Başkent Ankara'da 10 Ekim 2015 günü yaşanan terör saldırısı şehrin ve ülkenin en acı olayları arasında yer almıştı. 100'den fazla insanın hayatını kaybettiği bu olay Cumhuriyet tarihinin en kanlı olayı olmuştu.