Yükseköğretim Kalite Kurulu KPSS puanlı personel alacak

Yükseköğretim Kalite Kurulu yaptığı açıklamasında KPSS puanlı personel alımı yapacağını açıkladı. Yapılacak personel alımında adayların taşıması gereken şartlar tek tek sıralandı.

Yükseköğretim Kalite Kurulu KPSS puanlı personel alacak

İŞKUR üzerinden yayımlanan son personel alım ilanına göre Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı’na 8 kişi işe alınacak. Yapılacak alıma ilişkin başvurular 21 Ekim’de başlayacak ve 4 Kasım tarihine kadar devam edecek.

Yayımlanan ilanda personel alımına ilişkin, “Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığında Genel İdare Hizmetleri Sınıfı 9. Dereceli kadroda görev yapmak üzere toplam 8 (sekiz) adet Yükseköğretim Kalite Kurulu Uzman Yardımcısı alınacaktır” ifadesi kullanıldı.

Yükseköğretim Kalite Kurulu KPSS puanlı personel alacak

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Yayımlanan ilanda başvuru şartları şu şekilde sıralandı:

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesindeki şartları taşımak
  • İlan belirtilen bölümlerden mezun olmak
  • Sınavın yapılacağı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını geçmemiş olmak
  • KPSS’den asgari olarak 70 puan almış olmak

BAŞVURULAR NE ZAMAN VE NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyenlerin taşıması gereken şartların yanı sıra başvuru tarihi ve şekli de adaylarla paylaşıldı. Buna göre başvuruların dijital ortamda 21 Ekim 4 Kasım tarihleri arasında alınacağı ifade edildi. Adaylar başvurularını 4 Kasım sat 23.59’a kadar e-Devlet üzerinden yapabilecek. Başvuru için diploma ve yazılı özgeçmiş yeterli olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER