Yenimahalle'de silahlar konuştu! Düşmanını vuran şahsı polis operasyonla aldı

Ankara'da dün gece ilçede uykusuz saatler geçirildi. Adam öldürmeye kast eden bir suç polis ekiplerine zor anlar yaşattı.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde son günlerin en gergin gecelerinden birisi geçirildi. Bir asayiş olayı Güventepe mahallesinde gecenin geç saatlerine kadar insanların sokakta olmasına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre gece yarısına yakın bir zaman diliminde bir şahıs aralarında aileler olarak düşmanlık olan bir şahsı silahla ciddi bir şekilde yaraladı. Silah sesinin sokağı inletmesinin ardından şahıs hızlıca olay yerini terk etti.

ÖZEL HAREKAT DÜĞMEYE BASTI

Bir kişiyi hayattan koparmak isteyen şahsın kaçma hedefi çok uzun sürmedi. Polis ekipleri söz konusu şahsı olaya yakın bir konumda tespit edip gözaltına almak istedi. Şahsın silahına davranarak polis ekiplerine karşı koyması sonrasında olay yerine takviye ekipler sevk edildi.

Gerekli önlemlerin alınması ve hazırlıkların tamamlanmasının ardından operasyon düğmesine basıldı. Özel Harekat Polisleri tarafından yapılan operasyon sonucu şahıs sağ biz şekilde gözaltına alındı. Öte yandan vurulan şahsın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ARBEDEYE KARŞI ÖNLEM

Olayın birbirine düşman aileler arasında daha fazla büyümemesini isteyen Polisler şahısların evlerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Mahalle halkı da olan biteni kaygıyla takip etti.

Polis ekipleri konu ile ilgili gerekli adli soruşturmayı sürdürüyor. Yapılacak soruşturmanın ardından tutuklama ya da gözaltıların genişleyip genişlemeyeceği ilerleyen günlerde belli olacak.

Kaynak: İHA