Yenimahalle'de bir apartmanın üçüncü katında yangın çıktı

Ankara Yenimahalle'de bir apartmanın üçüncü katında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Yenimahalle'de bir apartmanın üçüncü katında yangın çıktı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bir apartmanda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle apartmanın üçüncü katında çıkan yangın söndürüldü.

Başkent Ankara'daki yangın haberlerine bir yenisi daha eklendi. Yangın haberlerindeki artış vatandaşların büyük korku yaşamasına neden oluyor. Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bir apartmanın üçüncü katında yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekiplerin müdahalesi sonucu apartmanda çıkan yangın söndürüldü.

VATANDAŞLAR KORKU DOLU ANLAR YAŞADI

Edinilen bilgiye göre apartmanın üçüncü katında çıkan yangın, Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Şentepe Mahallesi'nde çıktı. Bir apartmanın üçüncü katında bulunan dairenin balkonunda çıkan yangının neden olduğu ise belirlenemedi. Yangın, henüz bilinmeyen bir sebeple balkonda bulunan eşyaların tutuşması üzerine çıktı.

Apartman sakinleri dairede yangın çıktığını fark edince olayı yetkililere bildirdi. Mahalledeki vatandaşlar, yangın çıktığını görünce büyük korku ve endişe yaşadı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden itfaiye ekipleri, yangını söndürmek için çalışmalara başladı. Ekiplerin yangına müdahale etmesi sonucu apartmanın üçüncü katında çıkan yangın büyümeden ve çevreye yayılmadan söndürüldü.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER