Yenimahalle’de besi çiftliğinden kaçan inek uçuruma düştü!

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde besi çiftliğinden kaçan bir inek uçuruma düştü. İnek tüm çabalara rağmen düştüğü yerden çıkarılamadı.

Yenimahalle’de besi çiftliğinden kaçan inek uçuruma düştü!

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bir inek besi çiftliğinden kaçtı. Besi çiftliğinden kaçan inek birden uçuruma düştü.

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde besi çiftliğinden kaçan ineğin yaşadığı olay görenleri hayrete düşürdü. Besi çiftliğinden kaçtıktan sonra uçuruma düşen inek tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bir besi çiftliğinden kaçan inek uçurumdan düştü. Yenimahalle’de besi çiftliğinden kaçarken uçuruma düşen inek tüm çabalara rağmen sahibi tarafından bulunduğu yerden çıkarılamadı. İnek ve sahibi herkesten yardım bekliyor.

GÜNLERDİR KURTARILMAYI BEKLİYOR

Besi çiftliğinden kaçarken uçuruma düşen ve kurtarılmayı bekleyen ineğin olayı Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Yakacık Mahallesi 3600 Sokakta meydana geldi. Alınan bilgi doğrultusunda, Gencer B.'ye ait besi çiftliğinden kaçan inek, çiftliğin 100 metre ilerisinde bulunan uçurumdan aşağıya düştü.

Çiftlik sahibi Gencer B. ve çalışanları Ankara’nın Yenimahalle ilçesindeki besi çiftliğinden kaçarken uçuruma düşen ineği bulunduğu yerden çıkarmayı başaramadı. Yetkililerden yardım bekleyen ve besi çiftliğinden kaçarken uçuruma düşen ineğin sahibi Gencer B'nin çaresiz bekleyişi sürüyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER