Yarın Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak!

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından bugün yapılan açıklamalara göre Ankara'da yarın bazı yolların trafiğe kapatılacağı ifade edildi.

Yarın Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak!

Bugün Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde yarın Ankara'da bazı yolların trafiğe kapalı olacağı ifade edildi. Akşam saatlerinde başlayacak olan bir program nedeni ile yolların kapalı olacağı belirtilirken detaylar da öğrenildi.

ANKARA'DA 19 MART'TA BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPALI OLACAK!

Trafiğe kapalı olacak olan yollar hakkında Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde duyuru şu şekildeydi;

19.03.2024 tarihinde saat 16.00’da düzenlenecek bir program ile ilgili olarak;

19.03.2024 tarihinde saat 11.00’den itibaren program sona erene kadar;

1-Sağduyu Caddesinin Samsun Yolu (19 Mayıs Bulvarı) ile 1755. Sokak arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde/sokakların tamamının çift yönlü,

2- Sağduyu Caddesinden Samsun Yoluna (19 Mayıs Bulvarı) bağlanan varyant ile Samsun Yolundan (19 Mayıs Bulvarı) Sağduyu Caddesine bağlanan yan varyantların tamamı (alt geçit hariç) trafiğine kapatılacağından vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için öncelikle toplu taşıma araçlarını kullanmalarını basına ve kamuoyuna duyurulur.

Yapılan bu açıklamalar çerçevesinde yarın 16.00'da düzenlenecek olan program için saat 11.00'den itibaren yolların kapalı olacağı ifade edildi. Bu çerçevede 16.00'da başlayacak olan program sona erene kadar da yolların kapalı kalacağı belirtildi.

SONRAKİ HABER