Yağışlı hava devam ediyor! Yeni haftada Ankara'da hava nasıl olacak?

Bu haftanın hem sağanak hem de kar yağışı ile geçmesinin ardından gelecek hafta havanın nasıl olacağı hakkında merak edilenler artmaya başladı. İşte gelecek haftanın hava durum raporu...

Yağışlı hava devam ediyor! Yeni haftada Ankara'da hava nasıl olacak?

Bu hafta hava sıcaklıklarının düşerek sağanak yağışın hakim olmasının ardından Ankaralı vatandaşlar tarafından yeni haftada havanın nasıl olacağı hakkında merak edilenler artmaya başladı. Özellikle de kar yağışının da etkisi ile birlikte havaların gelecek hafta yine kar yağışı ile başlayıp başlamayacağı merak konusu iken, bahar havalarının hissedileceği gün de merak konusu oldu.

Tüm bu merak edilenlerin artmasının ardından ise Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde gelecek haftada Ankara'da havanın nasıl olacağı günlük olarak vatandaşlara duyuruldu.

YENİ HAFTADA ANKARA'DA HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi internet adresinde yer alan bilgilere göre yeni hafta için hava durum raporu şu şekildeydi;

Yağışlı hava devam ediyor! Yeni haftada Ankara'da hava nasıl olacak?

11 Mart Pazartesi = Puslu, 1 Derece

12 Mart Salı = Puslu, 2 Derece

13 Mart Çarşamba = Sağanak Yağışlı, 4 Derece

14 Mart Perşembe = Yağmurlu, 5 Derece

15 Mart Cuma = Yağmurlu, 6 Derece

Yapılan bu açıklamaların ardından edinilen bilgilere göre bu yeni haftanın ilk günleri Ankara'da puslu bir hava hakim olurken, diğer günlerinde sağanak yağışın görüleceği belirtildi.

SONRAKİ HABER