Valilik uyardı! Ankara il genelinde zirai don bekleniyor

Bugün Ankara Valiliği tarafından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşıma göre Ankara il genelinde zirai don beklendiği ifade edildi.

Valilik uyardı! Ankara il genelinde zirai don bekleniyor

Ankaralı vatandaşlar dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son veriler ve Ankara Valiliği tarafından paylaşılan uyarılara göre önümüzdeki günlerde il genelinde zirai don beklendiği öğrenildi. Yaşanacak olan bu hadiseye karşı dikkat edilmesi gerekenler ise açıklandı.

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN ZİRAİ DON UYARISI!

Bugün Ankara Valiliği tarafından vatandaşlar için gönderilen uyarılarda Ankara il genelinde zirai don beklendiği açıklandı. Belirli tarihler arasında sürmesi beklenen zirai dona karşı dikkat edilmesi gerekenler hakkında da bilgilendirmelere yer verildi.

Valilik uyardı! Ankara il genelinde zirai don bekleniyor

Ankara İl Genelinde Zirai Don Uyarısı;

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; Ülkemizin iç ve batı bölgelerinde hafta sonunda sıcaklıkların düşmesine bağlı olarak Pazar ve Pazartesi günleri Ankara il genelinde hafif yer yer orta şiddette don hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta zirai faaliyetlerle uğraşan çiftçiler olmak üzere ilgililer ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Konu ile ilgili yapılan bu açıklamalar ile birlikte vatandaşların dikkatli olması gerektiği noktalara ilişkin açıklamalar yapılırken, bu zirai donun 10 Mart tarihi ile 11 Mart tarihi arasında sürmesinin beklendiği öğrenildi.

SONRAKİ HABER