Valilik duyurdu! Ankara'da çeşitli suçlardan aranan 1130 kişi yakalandı

Bugün Ankara Valiliği tarafından yapılan paylaşıma göre çeşitli suçlardan aranan toplamda 1130 kişinin yakalandığı duyuruldu.

Valilik duyurdu! Ankara'da çeşitli suçlardan aranan 1130 kişi yakalandı

Ankara Valiliği tarafından bugün sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda polis ve jandarmanın operasyonlarında çeşitli suçlardan aranan 1130 kişinin yakalandığını ifade edildi.

MART AYI OPERASYONLARINDA ANKARA'DA 1130 KİŞİ YAKALANDI!

Konu ile ilgili Valilikten yapılan açıklamaya göre, aranan şüphelilerin yakalanmasına yönelik 22-28 Mart tarihlerinde emniyet ve jandarma ekiplerince kapsamlı çalışma yapıldı.

Valiliğin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ise şu şekildeydi;

Ankara il genelinde 22 – 28 Mart 2024 tarihlerini kapsayan dönemde aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon sonuçlarına ilişkin bilgiler…

Valilik duyurdu! Ankara'da çeşitli suçlardan aranan 1130 kişi yakalandı

Ankara il genelinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar sonucunda aranan toplamda 1130 şahsın yakalandığı ifade edildi.

Bu kapsamda, 20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 6, 10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 14, 5-10 yıl arası hapis cezası olan 41, 5 yıla kadar hapis cezası olan 328 ve ifadeye yönelik aranan 741 kişi yakalandı. Ankara Valiliği tarafından gerekli olan bilgiler sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda vatandaşlara duyuruldu.

SONRAKİ HABER