Ücretsiz konserlerin adresi Ankara! 19 Mayıs Ankara'da ücretsiz konser takvimi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde Başkent Ankara'da pek çok etkinliğe imza atılacak. Ankara'da düzenlenecek olan etkinlikler vatandaşlara duyurulmaya devam ederken belediyelerce verilecek olan ücretsiz konser programına ait takvim de belli oldu. 19 Mayıs Pazar günü Ankara'da konser verecek olan sanatçıların listesini Haberankara.com okurları için derledik.

Ücretsiz konserlerin adresi Ankara! 19 Mayıs Ankara'da ücretsiz konser takvimi

Haberankara.com Özel Haber - Başkent Ankara, 19 Mayıs kapsamında yapılacak etkinlikler için ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın kutlandığı bu günde kentteki konser takvimi de merak ediliyor. Ankara'daki belediyelerden konser takvimi açıklamaları gelirken bu konserlerin ücretsiz olması da cezbedici oldu.

Ankara'da hizmetlerine devam eden belediyeler 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında konser programları düzenleyeceklerini duyurdu. Haberankara.com okurları için belediyeler tarafından düzenlenecek ücretsiz konser takvimini haberimizde bir araya getirdik.

19 MAYIS ANKARA'DA ÜCRETSİZ BELEDİYE KONSER TAKVİMİ

Başkent Ankara'daki ücretsiz konser takvimleri vatandaşın gündeminde yer alıyor. Ankara'da ücretsiz konserler vatandaşların gündeminde yer alırken belediyeler tarafından açıklanan 19 Mayıs Pazar gününe ait takvim şöyle;

  • Mor ve Ötesi (ABB)
  • Volkan Konak (Çankaya)
  • Pinhani (Çankaya)
  • Nil Karaibrahimgil (Etimesgut)
  • Burak Bulut Kurtuluş Kuş (Keçiören)

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mor ve Ötesi konseri, Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkında saat 20.00'de başlayacak.

Ücretsiz konserlerin adresi Ankara! 19 Mayıs Ankara'da ücretsiz konser takvimi

Etimesgut Belediyesi Nil Karaibrahimgil konseri Türk Beyleri Kent meydanında saat 20.30'da başlayacak.

Ücretsiz konserlerin adresi Ankara! 19 Mayıs Ankara'da ücretsiz konser takvimi - Resim : 2

Çankaya Belediyesi Volkan Konak konserini de Anıtpark'ta 21.00'de Pinhani konserini ise saat 20.00'de Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda düzenleyecek.

Ücretsiz konserlerin adresi Ankara! 19 Mayıs Ankara'da ücretsiz konser takvimi - Resim : 3

Keçiören Belediyesi ise Burak Bulut Kurtuluş Kuş konserini Kalaba Kent Meydanı'nda saat 20.30'da başlatacak.

Ücretsiz konserlerin adresi Ankara! 19 Mayıs Ankara'da ücretsiz konser takvimi - Resim : 4

Haberankara.com

SONRAKİ HABER