TUSAŞ'taki terör saldırısında yaralanan 8 kişi taburcu edildi

TUSAŞ'a yönelik olarak yapılan saldırıda yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan 8 kişi taburcu edildi. 14 yaralının ise hastanedeki tedavilerinin sürdüğü açıklandı.

TUSAŞ'taki terör saldırısında yaralanan 8 kişi taburcu edildi

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketinin (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesine yönelik olarak yapılan terör saldırısı nedeniyle 5 vatandaşımız şehit düşerken, 22 kişi ise yaralanmıştı. TUSAŞ'a gelen ambulanslarla yakın hastanelere sevk edilen 22 yaralıdan 8'inin tedavisinin tamamlandığı açıklanırken 14 yaralının ise hastanelerdeki tedavisinin sürdüğü belirtildi.

TUSAŞ SALDIRISINDA YARALILARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR!

TUSAŞ'a yönelik olarak yapılan hain terör saldırısında yaralı olarak hastaneye kaldırılan kişilerin son sağlık durumları hakkında açıklama yayımlayan Sağlık Bakanlığı "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında yaralanan 22 vatandaşımızdan 8'i taburcu edildi. 14 yaralımızın tedavileri hastanelerimizde devam etmektedir. Hain terör saldırısında yaralanan vatandaşlarımıza acil şifa diliyoruz." diyerek 8 kişinin taburcu edildiğini duyurdu.

8 vatandaşımız taburcu edilirken 14 yaralının ise hastanelerdeki tedavilerinin sürdüğü açıklandı. Hain saldırı sonucunda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dileniren saldırıda şehit düşen vatandaşlarımızın ise cenaze törenleri düzenlenmeye devam ediyor. Türkiye bir kere daha teröre karşı tek yürek olurken yaralıların tümünün iyileşerek hastaneden taburcu edilmeleri temmenni edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER