TUSAŞ'ın fotoğrafları Ankara YHT garında sergileniyor

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, yerli ve milli ürünlerin fotoğrafları sergilemeye başladı. Ankara Yüksek Hızlı Tren Garında gerçekleşen sergi 14 Nisan'a kadar devam edecek.

TUSAŞ'ın fotoğrafları Ankara YHT garında sergileniyor

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından yerli ve milli ürünlerin fotoğrafları sergileniyor. 26 Mart tarihinde ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan sergi, Ankara Yüksek Hızlı Tren Garında vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide TUSAŞ tarafından geliştirilen yerli ve milli ürünlerin fotoğrafları yer aldı.

TUSAŞ'ın fotoğrafları Ankara YHT garında sergileniyor

SERGİ 14 NİSAN TARİHİNE KADAR DEVAM EDECEK

TUSAŞ Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu, sergiye ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. "Gökyüzüne İz Bırakanlar" isimli fotoğraf sergisinin Ankara Yüksek Hızlı Tren Garında sergilenmeye devam ettiğini ifade eden Demiroğlu, serginin havacılığa duyulan tutkunun, emeğin ve gözlem gücünün bir yansıması olduğunu dile getirdi. Serginin 14 Nisan’a kadar ziyaret edilebileceğinin bilgisini veren Demiroğlu, yerli ve milli ürünlerin fotoğraflarını görmek isteyenleri sergiye davet etti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER