TUSAŞ saldırısında yaralananlardan 16'sı daha taburcu edildi

Ankara Kahramankazan'da bulunan TUSAŞ fabrikasına yönelik olarak gerçekleştirilen terör saldırısında yaralanan ve hastanede tedavi gören 16 kişinin daha taburcu edildiği açıklandı.

TUSAŞ saldırısında yaralananlardan 16'sı daha taburcu edildi

Kahramankazan'da bulunan TUSAŞ yerleşkesine yönelik olarak düzenlenen terör saldırısında 5 vatandaşımız şehit düşerken 22 vatandaşımız da yaralanmıştı. Ankara'da bulunan yakın hastanelerine sevk edilen yaralıların tedavilerine başlanırken 27 Ekim 2024 tarihi itibariyle iyileşen 16 kişinin daha taburcu edildiği açıklandı.

HAİN TUSAŞ SALDIRISINDA YARALANAN 16 VATANDAŞIMIZ TABURCU EDİLDİ!

Sağlık Bakanlığı, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) Kahramankazan'daki yerleşkesine yönelik terör saldırısında yaralanan 22 kişiden 16'sının taburcu edildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"TUSAŞ'ın Kahramankazan yerleşkesine yönelik terör saldırısında yaralanan 22 vatandaşımızdan 16'sı taburcu edildi. 6 yaralımızın durumu stabil olup tedavileri hastanelerimizde devam etmektedir."

Hatırlanacağı üzere 24 Ekim 2024 Perşembe günü öğleden sonra Türkiye, Ankara Kazan'da yer alan TUSAŞ yerleşkesine yönelik olarak yapılan terör saldırısı ile sarsılmış, sonrasında saldırıyı hain terör örgütü PKK üstlenmişti. Düzenlenen terör saldırısında 5 vatandaşımız şehit düşmüş, 22 kişi ise yaralanmıştı. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasıyla yaralı olarak hastanede tedavi gören 16 vatandaşımızın taburcu edildiği, tedavisi devam eden 6 kişinin de durumlarının stabil olduğu ifade edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER