Türksat Ankara’da destek personeli alımı yapacak!

İŞKUR üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayımlandı. Aktarılan son habere göre Türksat Ankara'da destek personeli alımı yapacak. Yapılacak olan personel alımında alımların engelli personel kadrosuna olacağı ifade edildi.

Türksat Ankara’da destek personeli alımı yapacak!

Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. bünyesine personel alımı yapılacak. Ankara’da yaşayanların başvuru yapabileceği ifade edilen personel alımında alımların şu an için 3 kişi ile sınırlı olacağı belirtildi.

Başvuruda bulunmak isteyenler için başvuruların Türksat’ın resmi web sitesi üzerinden yapılabileceği ifade edildi. Başvuruların online olarak alınacağı Türksat personel alımı için son başvuru tarihi bulunmuyor.

Türksat Ankara’da destek personeli alımı yapacak!

ANKARA ENGELLİ PERSONEL ALIMI

Türksat, yaptığı açıklamasında alımların şu an için engelli personel kadrosu için olacağını belirtti. Destek personeli kadrosu için yapılacak alımlarda adayların taşıması gereken başvuru şartları şu şekilde sıralandı:

  • İlan tarihi itibariyle Ankara ili sınırları içinde ikamet ediyor olmak
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek
  • Problem çözme ve analiz yapabilme yeteneğine sahip olmak
  • MS Ofis programlarını etkin kullanabilmek
  • Öte yandan başvuracak adayların en az lise mezunu olması gerektiği belirtildi.

Başvurmak isteyen adaylar için başvurular Kariter.Turksat.com.tr adresi üzerinden alınacak. İlgili adaylar için adres bilgisi “Yağlıpınar Mahallesi Türksat (Küme Evler) İdari Bina Apt. No:1 Gölbaşı Ankara” olarak açıklandı. Alımların şu an için 3 kişi ile sınırlı olduğu belirtilirken KPSS puan şartının aranmayacağı belirtildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER