Türkiye Şeker Fabrikaları Ankara Şeker Fabrikası personel alım ilanı yayımladı

Etimesgut Şeker Fabrikası için Türkiye Şeker Fabrikaları personel alım ilanı ihalesi düzenleneceğini duyurdu. Yapılacak olan ihalede 3 personel alım ilanı gerçekleştirildi.

Türkiye Şeker Fabrikaları Ankara Şeker Fabrikası personel alım ilanı yayımladı

Türkiye Şeker Fabrikaları Ankara Şeker Fabrikası personel alım ilanı için yeni ihale düzenleneceğini duyurdu. Yayımlanan duyuru ile personel alım ilanı için ihale tarihi 5 Kasım 2024 tarihinde gerçekleştirileceğini ifade etti. Alınacak olan personel Etimesgut Fabrikası'nda istihdam edilecek. Personeller inşaat servisinde çalışacak.

ETİMESGUT FABRİKASI PERSONEL ALIMI GERÇEKLEŞTİRECEK!

Yayımlanan ihale ilanında "İnşaat Servisiinde 3 Personeli Çalıştırılması Hizmet Alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

a) Adı :T.Ş.F.A.Ş. Ankara Şeker Fabrikası Müdürlüğü

b) Adresi : Ayaş Yolu 18 Km. 06930 - ETİMESGUT/ANKARA

c) Telefon ve faks numarası:3122934400 - 3122449078" denilerek alınacak olan personelin inşaat servisinde çalıştırılacağı belirtildi.

Türkiye Şeker Fabrikaları Ankara Şeker Fabrikası personel alım ilanı yayımladı

İşe alınacak olan personel 1 Ocak 2025 tarihinde işe başlayacak. 3 kişi olarak alınacak olan personel süreli olarak istihdan edilecek ve 31 Aralık 2025 tarihi itibariyle çıkış işlemleri yapılacak. 1 inşaat mühendisi ve 2 inşaat personeli olarak yapılacak olan istihdamı ihaleyi kazanan kişi ya da kurum gerçekleştirilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER