Türkiye Belediyeler Birliği KPSS şartsız 8 personel alacak!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) İŞKUR üzerinden düzenli olarak personel alım ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. yayımlanan son ilana göre Ankara’da 8 personel alımı yapacağı açıklandı. Alım yapılacak mesleğe ilişkin şartlar da belli oldu.

Türkiye Belediyeler Birliği KPSS şartsız 8 personel alacak!

TBB KPSS şartsız 8 proje ve finans uzmanı alımı yapacak. Yapılacak olan alımlarda KPSS puan şartı aranmazken, adayların iyi derecede İngilizce bilmesi şartı aranacak. Bunun dışında yayımlanan diğer şartlar şu şekilde sıralandı:

  • İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşları ile Bunları Üyesi Olduğu Mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmetlerin Gördürülmesine İlişkin Usul ve Esasların 4’üncü maddesinde yer alan şartları sağlamak.
  • En az 4 yıllık lisans eğitimi veren Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler, Fen ve Edebiyat Fakültesi, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Mimarlık veya Mühendislik fakülteleri ile fakültelerin Avrupa Birliği ve Yerel Yönetimler bölümleri ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yabancı fakültelerden mezun olmak
  • İyi derecede İngilizce bilmek,
  • Tercihen projelerde deneyimli olmak
  • Yurtiçi ve yurtdışı seyahat kısıtı olmamak

Belirtilen tüm şartları sağlayan adaylar başvuru için diploma, mezuniyet belgesi ve özgeçmiş ile başvurularını tamamlayabilecek.

Türkiye Belediyeler Birliği KPSS şartsız 8 personel alacak!

Yayımlanan ilanda başvuruların sadece elektronik ortamda yapılacağı ve başvuruların istenilen belgelerle beraber [email protected] adresi üzerinden gönderilerek yapılacağının altı çizildi. 2 Ekim tarihinde başlayan başvurular 3 Ekim Perşembe günü sona erecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER