Türkiye Belediyeler Birliği Ankara’da daimi personel alıyor

İŞKUR Kurum Dışı Kamu İşçi Alım ilan formu üzerinden Ankaralılar için önemli bir ilan yayımlandı. Aktarılan son habere göre Türkiye Belediyeler Birliği personel alım başvuruları bugün sona erecek.

Türkiye Belediyeler Birliği Ankara’da daimi personel alıyor

Yapılacak alımların daimi olacağı ifade edilirken, başvuru yapmak isteyenler için çalışma saatleri ve başvuru şartları da tek tek belli oldu.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni personel alımını duyurdu. 22 Ağustos tarihinde başlayan başvurular 23 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Şartları sağlayan ve başvurusu olumlu sonuçlanan adaylar için görüşme olacağı belirtildi.

Türkiye Belediyeler Birliği Ankara’da daimi personel alıyor

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvurmak isteyenlerin taşıması gereken şartlar şu şekilde:

  • İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşları ile Bunların Üyesi Olduğu Mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmetlerin Gördürülmesine ilişkin Usul ve Esasların 4^üncü maddesindeki şartları taşımak
  • İlanda belirtilen bölümlerden mezun olmak
  • YDS’de İngilizce düzeyinden en az B düzeyinde puan almış olmak
  • Son başvuru tarihinden itibaren 35 yaşını doldurmamış olmak
  • Yurtiçi ve yurtdışı seyahat kısıtı olmamak

Başvuru şartlarını taşıyarak başvuru yapmak isteyenlerin diploma ya da mezuniyet belgesinin yanı sıra özgeçmişini de hazırlayarak teslim etmesi gerekiyor.

NOT: Başvurular sadece elektronik ortamda yapılacak olup, en geç 23/08/2024 Cuma günü saat 17.00’a kadar istenilen belgelerle beraber baş[email protected] adresine gönderme yoluyla yapılacaktır.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER