Türk Yıldızları, Ankara'da Mogan Gölü üzerinde prova uçuşu gerçekleştirdi

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının hazırlıkları tüm hızı ile devam ederken Türk Yıldızları da prova uçuşlarını sürdürüyor. Mogan Gölü üzerinde yapılan prova uçuşu büyük ilgi gördü.

30 Ağustos Zafer Bayramı bu sene yine büyük bir coşku içinde kutlanmaya hazırlanırken Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, bu kapsamda prova uçuşları gerçekleştirdi. Ankara semalarını selamlayan uçakların prova gösterisi Ankaralılar tarafından da yakından takip edildi.

TÜRK YILDIZLARI MOGAN GÖLÜ ÇEVRESİNDE PROVA UÇUŞU YAPTI

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan Mogan Gölü çevresinde prova uçuşu gerçekleştirdi.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde yer alan Türk Yıldızları, Mogan Gölü çevresinde yaptığı prova uçuşuyla 30 Ağustos Zafer Bayramı gösterileri için son hazırlıkları tamamladı.

Yaklaşık 30 dakika süren prova uçuşlarında NF-5 jetleri, havada çeşitli manevralar yaptı. Uçuş esnasında arkasında kırmızı-beyaz izler bırakan jetlerin gökyüzündeki gösterisini ilgiyle takip eden vatandaşlar, o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

TÜRK YILDIZLARI ANKARA SEMALARINI SELAMLADI!

Türk Yıldızları, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ilk olarak yarın saat 12.00'de Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir üzerinde saygı uçuşu gerçekleştirecek.

Düzenlenecek olan törenler ve kutlama programları kapsamında Türk Yıldızları saat 18:00 itibariyle Mogan Gölü üzerinde gösteri uçuşu gerçekleştirecek. Tüm Ankaralılar 30 Ağustos kutlamalarını yakından takip ederken gösteri uçuşunun da yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı