Türk Yıldızları 30 Ağustos'u Ankara semalarında kutladı

Ankara milli bayram coşkusunun yoğun olarak yaşandığı şehirlerden birisi olarak güne damga vurdu. Devlet törenlerinin yanı sıra özel olarak bugüne hazırlanan etkinliklere yoğun ilgi gösteriliyor.

Türkiye'nin yaptıkları her başarı ve aldıkları her ödül ile göğsünü kabartan THK akrobası ekibi Türk Yıldızları bugün bir kez daha Ankara'nın üstünde uçtu. 28 ve 29 Ağustos'ta da çevre tanıma uçuşu gerçekleştiren pilotlarımız 30 Ağustos günü Anıtkabir saygı uçuşu gerçekleştirdi.

30 Ağustos zafer bayramına özel olarak gösteriler hazırlayan Türk yıldızları öğle saatlerinde Anıtkabir üzerinde yapılan uçuş ile izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Bu özel günü aile ve sevdikleri ile beraber Anıtkabir'e giderek değerlendirmek isteyen vatandaşlar çok özel anlara tanıklık ettiler.

Türk Yıldızları  30 Ağustos'u Ankara semalarında kutladı

ANKARA'DA GÜN BOYU UNUTULMAZ ANLAR YAŞANIYOR

Anıtkabir ve çevresinde Türk bayrağını simgeleyen kırmızı ve beyaz iz bırakarak uçan Türk Yıldızları kartpostallık görüntüler oluşturdu. Her yaştan vatandaşlar gökyüzünde Türk Yıldızlarını heyecanla takip etti.

Türk Hava Kuvvetleri bünyesinde faaliyet gösteren Türk Yıldızları akşam saatlerinde bir gösteri daha gerçekleştirecek. Bugün Ankara'da Türk Yıldızları, İstanbul'da Solotürk 30 Ağustos'a damga vuracak hava gösterileri ile gövde gösterisi yapacak. Etkinliklere vatandaşların yoğun ilgi göstererek bayram eğlencesine katılması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com