Tüm Ankaralılara ücretsiz veriliyor! Resmen kapınıza kadar geliyor hemen başvurunuzu yapın

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte ihtiyaç sahibi olarak belirlenen bireylere yönelik çeşitli destekler sağlıyor. Bu çerçevede gıda ve temizlik malzemesi yardımı da yapan belediyenin verdiği desteğin detayları merak ediliyor.

Tüm Ankaralılara ücretsiz veriliyor! Resmen kapınıza kadar geliyor hemen başvurunuzu yapın

Tüm Ankaralılara ücretsiz veriliyor! Resmen kapınıza kadar geliyor hemen başvurunuzu yapın - Ülkemizde geliştirilen yardım programları kapsamında hasta, yaşlı, öğrenci ve ailelere çeşitli destekler sağlanıyor. İhtiyaç sahibi olarak belirlenen kişilere yönelik destekler sürerken belirli şartlarla hak sahibi olarak belirlenen kişilere sağlanan destekler devam ediyor. İ ve ilçe belediyeleri de belirli şartlara bağlı olarak ailelere ekonomik destek sağlamaya devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından da destekler devam ediyor. Bu kapsamda başvurusu onaylanan vatandaşlara gıda ve temizlik malzemesi desteği sağlanıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ihtiyaç sahibi ailelere yakacak, ekmek, kırtasiye, süt, gıda ve temizlik malzemesi gibi pek çok alanda yardım başvurularının alındığı belirtildi.

Ankaralılar burada buluşuyorTIKLAYIN

abb.jpg

ABB'DEN ANKARALILARA GIDA VE TEMİZLİK MALZEMESİ DESTEĞİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamada, Ankara il sınırları içinde yaşayan ekonomik sıkıntı içerisindeki vatandaşların temel ihtiyaçlarından olan gıda ve temizlik malzemesi, yakacak, ekmek, eğitim ihtiyaçlarını belirli bir süre karşılamak, toplumsal barışın ve yoksulluklardan kaynaklanan suçların ortadan kalkmasına destek olmak, mağdur durumdaki insanlara zor şartlarda yaşam desteği vermek için yardımların sağlandığı bildirildi.

ekran-goruntusu-2023-08-03-085550.png

Söz konusu açıklama ile Ankaralılara destek vermenin önemine dikkat çekilirken ABB gıda kolisi, doğalgaz desteği, kırtasiye, kantin desteği gibi birçok alanda Ankaralıların başvuru yapabilmesi için bazı şartların taşınması gerektiğine dair bilgi verdi.

İhtiyaç sahiplerinin evlerine ücretsiz teslimat şeklinde gıda kolisi ve temizlik malzemesi yardımı yapılıyor. ABB tarafından yapılan açıklamada ''Yılda ortalama 170.000 ihtiyaç sahibi aileye, en az 2 defa olmak üzere, 64 Kg., 21 kalem, 5 koliden oluşan, 300.000 adet eve teslim gıda ve temizlik malzemesi yardımı yapılıyor.'' ifadelerine yer verildi.

ekran-goruntusu-2023-08-03-085542.png

ABB SOSYAL DESTEK NASIL ALINIR?

ABB'nin internet sitesi üzerinden ''sosyalhizmetler.ankara.bel.tr'' bağlantısına giderek sosyal yardım başvuru formunu dolduran bireyler gerekli şartları sağlamaları halinde ABB'nin desteklerinden yaralanabiliyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER