TÜBİTAK Ankara’da yaş şartsız personel alımı yapıyor!

TÜBİTAK Ankara'da personel alımına devam ediyor. Yayımlanan son ilanda TÜBİTAK'ın hem Ankara hem de Gebze'de çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacağı açıklandı. Başvuru şartları ve ilan detayları belli oldu.

TÜBİTAK Ankara’da yaş şartsız personel alımı yapıyor!

TÜBİTAK Kurum Dışı Kamu İşçisi Alım İlanları üzerinden yeni bir personel alımı yapacağını açıkladı. Kocaeli ve Ankara için yapılacak olan personel alımlarında alımların araştırmacı mesleği için yapılacağı belirtildi.

Şu an için 41 kişinin işe alınacağı ifade edilirken, başvuruların 2 Eylül tarihine kadar devam edeceği öğrenildi. Alım yapılacak mesleğe göre yaş ve dil şartının aranabileceği görüldü. TİBİTAK Ankara personel alımının detayları şu şekilde:

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvurular Kariyer.Tubitak.gov.tr adresi üzerinden online bir şekilde yapılacak. 12 Ağustos tarihinde başlayan başvurular 2 Eylül tarihine kadar devam edecek. Başvuru yapan adaylar arasında başvurusu olumlu sonuçlananlar için mülakat tarihinin daha sonra duyurulacağı ifade edildi.

13 KİŞİ ALINACAK

TÜBİTAK Ankara’da 13 personel alımı yapacak. Belirtilen bölümlerden mezun olan adayların başvurabileceği ifade edildi. Alımlarda yabancı dil şartını arandığı ancak yaş şartının olmayacağı açıklandı. Bunun dışında TÜBİTAK Ankara’da yapacağı personel alımında başvuracaklardan deneyim şartı istemeyecek.

TÜBİTAK Ankara’da yaş şartsız personel alımı yapıyor!

Başvurular 2 Eylül Pazartesi gününe kadar online bir şekilde devam edecek. Sonuçlar için TÜBİTAK’ın resmi web sitesini takip edebilirsiniz. TÜBİTAK Gebze’de de 28 personel alımı yapacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER