TÜBİTAK Ankara’da operatör ve güvenlik görevlisi alımına başladı

TÜBİTAK, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre Ankara’da forklift operatörü ve güvenlik görevlisi alınacağı duyuruldu. Yapılacak alımlarda Ankaralıların taşıması gereken şartlar ve detaylar neler?

TÜBİTAK Ankara’da operatör ve güvenlik görevlisi alımına başladı

TÜBİTAK Ankara’da operatör ve güvenlik görevlisi alımına başladı! Başvuruda bulunacak adayların hem genel hem de özel şartları taşıması gerekiyor. KPSS puanı olmadan yapılacak alımda başvurusu onaylanan adaylar evraklarını gönderebilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanda adayların belirtilen genel şartlara haiz olması gerekiyor. Şartları taşıyanlar başvurularını 7 Ekim tarihine kadar yapabilir. İşte aranan genel başvuru şartları:

  • Kamu haklarından yasaklanmamış olmak
  • Görevini devamlı yapmasına engel bir hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı olmamak
  • TCK’da belirtilen suçlardan mahkumiyeti bulunmamak

Başvuruların İŞKUR üzerinden online olarak alınacağı belirtildi. Başvuru sonuçlarına göre yayımlanan nihai listede yer alan adayların belgelerini 10 – 15 Ekim tarihleri arasında sage.kariyerubitak.gov.tr adresine iletmesi gerekecek.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK

Bu aşamadan sonra yapılacak alımlarda noter huzurunda kura çekimi ile gerçekleştirilecek. Adaylar kura çekimine katılabilecek. Mülakata girmeye hak kazanan adayların mülakat bilgileri daha sonradan İŞKUR üzerinden duyurulacaktır.

TÜBİTAK Ankara’da operatör ve güvenlik görevlisi alımına başladı

ÖZEL ŞARTLAR NELER?

ÖGG olarak yapılacak alımda adayların en az ön lisans mezunu olması ve silahlı özel güvenlik belgesinin olması gerektiği ifade edildi. 3 yıl deneyimi olmak, 35 yaşından küçük olmak, vardiyalı çalışabiliyor olmak, mesai saatleri dışında çalışmaya engelinin olmaması aranan şartlar arasında bulunuyor.

Forklift operatörü için yapılacak alımda da adayların şoför olarak çalıştırılacağı net bir şekilde ifade edildi. En az ortaöğretim ve dengi bir kurumdan mezun olunması gerekiyor. B sınıfı sürücü ehliyeti şartının arandığı personel alımında adayların 3 yıl deneyimi ve 40 yaş altı olması gerektiği açıklandı.

Başvurular 7 Ekim tarihine kadar devam edecek ve toplamda 14 personel alımı gerçekleştirilecek. İşe alınan adaylar Ankara Mamak’ta istihdam ettirilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER