TRinvest Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Gökay, Haber Ankara ofisini ziyaret etti

TRinvest Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Gökay, Haber Ankara ofisini ziyaret etti. Haber Ankara imtiyaz sahibi Serhat Karaman ile görüşen Gökay, samimi açıklamalarda bulundu.

TRinvest Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Gökay, Haber Ankara ofisini ziyaret etti

TRinvest Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Gökay, Haber Ankara ofisini ziyaret etti. Son dönemde yaptığı haberler, ele aldığı Ankara sorunları ile dikkati çeken Haber Ankara'yı yerinde ziyaret eden ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Gökay, imtiyaz sahihi Serhat Karaman ile bir araya geldi.

Türkiye’nin önde gelen inşaat firmalarından TRinvest'in Yönetim Kurulu Başkanı olan Cengiz GÖKAY ve beraberinde ki heyet, ofisimizde yerel basınla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

TRİNVEST YÖNETİM KURULU BAŞKANI CENGİZ GÖKAY, HABER ANKARA'YI ZİYARET ETTİ

Haberankara.com İmtiyaz Sahibi Serhat Karaman ile gerçekleştirdiği görüşmede 'Ankara' ile ilgili görüşlerini paylaşan TRinvest Yönetim Kurulu Başkanı Gökay, samimi açıklamalarda bulundu.

TRinvest Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Gökay, Haber Ankara ofisini ziyaret etti

Tarafsız, hak ve insan odaklı habercilik anlayışı ile Ankara belediyelerinin çalışmalarını, vatandaşın sorunlarını ve gündemden haberleri takipçilerine sunan Haberankara.com, Gökay tarafından ziyaret edilirken habercilik anlayışı ve gündemin takibini yapan Haberankara.com ziyaretinde bir de imtiyaz sahibi Serhat Karaman'a plaket takdim etti.

Yoğun bir tempo içerisinde çalışan TRinvest Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Gökay'a bizleri ziyaret ederek onore ettiğinden Haberankara.com ekibi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.

TRinvest Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Gökay, Haber Ankara ofisini ziyaret etti - Resim : 2

CENGİZ GÖKAY KİMDİR?

1988 yılında Sivas’ta doğan ve mimarlık alanında lisans eğitimini tamamlayan Cengiz Gökay, TRinvest A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanıdır. Ankara’da uzun yıllardır birçok projeye imza atan Gökay'ın bu projeleri arasında konutlar, ticari iş yerleri, ofisler ve rezidanslar bulunmaktadır. Son olarak, 80.000 metrekarelik büyüklüğe sahip Eryaman Port AVM projesinin tamamlanma sürecini yöneten Gökay, 2 yıl içinde Şaşmaz Oto Sanayi, İvedik OSB ve Macunköy gibi önemli lokasyonlarda birçok arsa satın almış ve projelerin temellerini atmıştır. TRinvest Yönetim Kurulu Başkanı Gökay, toplamda 10 yılda 1 milyon metrekareyi geçkin üretim yapmıştır.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER