TOKİ'den Ankara'ya 2.193 konutluk 3 yeni proje! Gölbaşı, Sincan, Evren...

Ankara'da kira öder gibi ev sahibi olma hayali kuran kişilere yönelik olarak TOKİ 3 yeni projeyi hayata geçireceğini duyurdu. TOKİ Gölbaşı, Sincan ve Evren'de 2 bin 193 konutluk 3 yeni projenin temellerini atacak!

TOKİ'den Ankara'ya 2.193 konutluk 3 yeni proje! Gölbaşı, Sincan, Evren...

Son dönemde artan konut fiyatlarının en çok etkilediği illerin başında yer alan Ankara'da kiralık ve satılık ev fiyatları cepleri yakmaya başlamıştı. Astronomik rakamlara ulaşan fiyatlar dar gelirli vatandaşların ardından orta gelirli vatandaşların da ev sahibi olmasını imkansız hale getirirken ev sahibi olma hayali kuran kişiler TOKİ projelerini yakın takip altına almıştı.

TOKİ'DEN ANKARA'YA 3 YENİ KONUT PROJESİ!

TOKİ ihale takvimi 2024 açıklanırken açıklanan takvimde Ankara'ya 3 yeni konut projesi müjdesi verildi. Ankara Sincan Yenipeçenek'te 1012 konut, Evren Çıkınağıl Mahallesi'ne 154 konut ve Gölbaşı ilçesine ise 1027 yeni konut inşa edileceği açıklandı.

TOKİ'den Ankara'ya 2.193 konutluk 3 yeni proje! Gölbaşı, Sincan, Evren...Ankara İli Sincan İlçesi Yenipeçenek Mahallesi 2. Etap 1012 Adet Konut, 24 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi dün düzenlenerek tamamlandı.

Ankara İli Evren İlçesi Çıkınağıl Mahallesi 154 Adet Konut ve 2 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Eylül 2024 Cuma günü,

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Gerder Mahallesi, 2. Etap 1027 Adet Konut , 1 Adet 7 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 1 Adet 14 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 1 Adet 24 Derslikli İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi ise 11 Aralık 2024 günü düzenlenecek.

Düzenlenecek olan ihalelerin tamamlanmasının ardından konutların inşaatlarına başlanacak ve konutlar belirli bir seviyeye ulaştığı anda satış duyurusu yayımlanarak başvurular kabul edilmeye başlanacak. Başvuru duyuraları için haberankara.com sitemizi takip etmeye devam edin...

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER